Welkom bij Orange

05.07.2016

Met 263 miljoen klanten in 29 landen behoort Orange wereldwijd tot de top van de telecombedrijven. U profiteert bijgevolg van de internationale aankoopkracht en het innovatievermogen van een wereldspeler in de telecommunicatie.

Het aanbod van Orange is breed. Orange is uw zakenpartner voor een totaalpakket geïntegreerde oplossingen: mobiele en vaste telefonie, spraak- en dataverkeer, en oplossingen rond het internet of things. Het zijn stuk voor stuk oplossingen die kunnen meegroeien met uw bedrijf.  

Uw bedrijfsbehoeften

Orange zet als telecompartner in op wat telt voor u: connectiviteit, teamwork, beveiliging, productiviteit, flexibiliteit, groei, innovatie, …  Met ruim 20 jaar ervaring in de Belgische businessmarkt kennen wij uw noden en uw verwachtingen. Uw bedrijfsbehoeften vertalen in passende oplossingen – dat doet Orange.

Neem contact op met ons
Welkom in de wereld van Orange, een wereld die er is voor u: wij staan uw bedrijf bij met de grootste zorg, en tot in de kleinste details. Ontdek de wereld van Orange op business.orange.be.

Hebt u nog vragen? Uw Orange-accountmanager staat voor u klaar. U kan ons ook steeds telefonisch of per mail bereiken, klik hier voor onze contactgegevens

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.