Zeven onmisbare apps voor zakenreizigers

16.06.2017

Een zakenreis vergt veel energie. Gelukkig bestaan er heel wat handige reisapps speciaal voor zakenreizigers, die u helpen om met een fris hoofd zaken te doen. Uit het grote aanbod reisapps kozen wij er zeven die, volgens ons, onmisbaar zijn op uw volgende trip.


Xpenditure automatiseert het bonnetje

Bonnetjes... u en uw medewerkers krijgen er grijs haar van, om nog maar te zwijgen over uw accountant. Xpenditure maakt komaf met die papierwinkel en automatiseert het hele traject van bonnetje over goedkeuring tot boekhouding. U scant elk bonnetje met uw smartphone en die stuurt ze vervolgens door. Xpenditure doet de rest. U kan Xpenditure downloaden via Google Play. Bovendien kan u deze data voortaan doorsturen binnen Europa alsof u in België bent omdat de roamingkosten binnen de EU werden afgeschaft.

 

TripIt stippelt uw reis uit

Uw zakenreis plannen? Stuur de bevestigingsmails van uw boekingen naar TripIt. De app giet ze in één reisplan dat u met uw smartphone of tablet kan raadplegen, waar u zich ook bevindt. TripIt is een ‘freemium’: de basisfuncties zijn gratis. TripIt Pro is betalend en biedt meer functies. TripIt is te downloaden in de Apple App Store en Google Play Store.

 

Volg de status van uw vlucht met FlightAware

Er bestaan veel ‘flight trackers’, maar FlightAware hoort bij de gebruiksvriendelijkste én u kan de navigatie in het Nederlands raadplegen. FlightAware is vooral handig om in real-time vertragingen en annuleringen in de gaten te houden. FlightAware is gratis, maar het betalend gedeelte biedt u meer functies.

 

Met Hotel Tonight vindt u altijd een kamer

Vergeten een kamer te reserveren? Hotel overboekt? Geen nood, Hotel Tonight verzamelt last minutes bij hotels en biedt ze u aan tegen heel interessante voorwaarden. Deze app bestaat voor iOS, Android én Windows toestellen.

 

AwardWallet houdt uw miles en punten in de gaten

Wie veel reist, doet voordeel met allerlei loyaltyprogramma’s. Van frequent flyer miles tot hotel- en kredietkaartpunten. AwardWallet houdt dat allemaal voor u bij (ook uw klantnummers en wachtwoorden) en verwittigt u wanneer uw punten gaan vervallen. AwardWallet is helemaal gratis. Registreren volstaat.

 

Uw werknemers volgen zelf hun bel- en dataverbruik

In de My Orange-app kunnen uw medewerkers zelf hun bel- en datavolume raadplegen als ze in het buitenland zijn voor het werk. Handig als ze eens iets extra willen downloaden zonder extra kosten.  

 

Onavo Protect houdt uw andere apps in de gaten

Apps kunnen behoorlijk wat data vreten, zelfs als ze niet op staan. Onavo Protect waarschuwt u wanneer uw apps te veel data gebruiken en beschermt tegelijk uw persoonlijke gegevens. Onavo Extend comprimeert waar mogelijk uw mobiele data, zodat u meer kan surfen met uw databundel. Deze app kan u gratis downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store.

 

Met de juiste mobiele apps verlopen uw zakenreizen heel wat efficiënter. Met Shape & Fix geniet u vanaf 20 november 2017 zelfs van dubbel zoveel mobiele data voor in België en de EU. Reist u vaak buiten de EU, met de juiste optie of pass blijft roamen voordelig.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht