ZOO Antwerpen tevreden na 1 jaar IP VPN

27.05.2013

De Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen (KMDA), beter bekend als ZOO Antwerpen, koos ruim een jaar geleden bewust voor de krachtige IP VPN-verbinding van Orange - toen nog Mobistar - in de eigen kantoren. Een beslissing waar Purchase & Supply Chain Director Wim Van den Berghe nog altijd tevreden op terugkijkt.

Wim Van den Berghe:  Director

 

De medewerkers van ZOO Antwerpen, dierenpark Planckendael, het Serpentarium en de Koningin Elisabethzaal kunnen nu al enkele maanden rekenen op VDSL-toegang met gegarandeerde bandbreedte. Verder genieten ze van een nationaal bereik op basis van een flexibel Ethernet-netwerk en een verregaande Service Level Agreement waarin specifieke doelstellingen en financiële tegemoetkomingen opgesomd staan. "Orange heeft dit pakket met de IP VPN lijn samengesteld op basis van onze directe noden", legt Wim Van den Berghe uit. "Meer zelfs: na verloop van tijd heeft Orange zelf aangeboden om de capaciteit op deze lijn te verdubbelen. Hun voorwaarden waren zo interessant dat we geen neen zeiden."


Eén aanspreekpunt

"De grootste meerwaarde van deze samenwerking is dat wij alle producten die wij nodig hebben bij dezelfde leverancier vinden. Voor een brede waaier aan producten hebben we één aanspreekpunt waardoor de dienstverlening sneller en doeltreffender gebeurt. Allemaal belangrijk met het oog op de toekomst. Binnen KMDA denken we momenteel hardop na over een uitbreiding van het IP VPN verhaal in combinatie met een vernieuwde mobiele communicatie binnen onze organisatie, zelf al is dat op korte termijn nog niet aan de orde."

Allemaal fikse pluspunten, al speelden voor Wim Van den Berghe nog andere factoren een rol. "De service is één aspect, maar het aanbod van Orange moest ook aantrekkelijk zijn in vergelijking met dat van de concurrentie. Op een markt die constant in beweging is, merkten wij op dat de tarieven van Orange gelijke tred houden en altijd aangepast zijn aan ons gebruiksprofiel."

 

Bent u geïnteresseerd in deze aanbieding en wat deze kan betekenen voor uw onderneming? Neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie of om verdere afspraken te maken.
Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht