Zorgeloos naar het buitenland

08.12.2017

Vertrekt u ook met een bang hart op reis uit angst voor de volgende telecomrekening? Dat is niet nodig. Een bezoek aan de EU was nog nooit zo budgetvriendelijk dankzij de nieuwe roamingwetgeving en onze diensten. 


Geen zorgen als u uw koffer inpakt, of beter, wanneer u hem thuis terug uitpakt. U kan met een gerust hart terugkeren van uw zakenreis. Waarom? We stellen u vier keer gerust:

 

Geruststelling 1.

Roamingkosten in de EU afgeschaft

Dat is het eerste goede nieuws. In het begin van de zomer werden de kosten voor mobiele roaming in Europa afgeschaft. Dat betekent dat de prijs die u betaalt voor mobiele communicatie in België en de landen van de EU dezelfde is, en dus gewoon van uw nationale belbundel wordt afgehouden. Kortom, u belt, sms’t en surft in de EU net alsof u in België bent. Let wel: de afschaffing van de roamingkosten geldt voor de 28 landen van de EU. Maar dus bijvoorbeeld niet in Zwitserland of Andorra.

 

Geruststelling 2.

Het meest geschikte tariefplan

Wat met de kosten voor dataverkeer? Voor Shape-klanten die regelmatig naar het buitenland gaan, raden wij de optie Shape Traveller aan. Daarmee geniet u van onbeperkt bellen en sms'en en kan u binnen de EU tot 10 GB per maand surfen. Buiten de EU krijgt u ook 3.000 minuten en 3 GB naar de zogenaamde ‘Best Destinations’, zoals Zwitserland, de VS, Rusland, Egypte en Australië.

Niet zeker welke formule u precies heeft? Eindgebruikers kunnen dat checken via de My Orange-app of via de Klantenzone op de website. Fleetmanagers, die het telecombeheer doen in een organisatie, vinden alle details in de Klantenzone.

 

Geruststelling 3.

Volg zelf uw verbruik op

Dat is de derde stap die u helpt om op uw twee oren te slapen. Met de Orange-app kan u immers perfect opvolgen hoeveel data u al heeft verbruikt, ook in het buitenland.

 

Geruststelling 4.

Geniet van onze voordelen

Wij passen onze tariefformules regelmatig aan uw noden aan. Zo verdubbelden we onlangs nog de databundel van de Shape-formules binnen het Shape & Fix-tariefplan dankzij Data Bonus. Kon u onlangs tot 10 GB per maand surfen, dan werd dit nationaal surfvolume verdubbeld, uiteraard ook te gebruiken binnen de EU.

Daarnaast bieden we u het interessante Business Everywhere 100 GB-aanbod, speciaal voor intensief datagebruik in de EU-landen. Geen enkel andere telecomaanbieder in België biedt zo een uitgebreide optie aan: zelfs de meest intensieve gebruikers zullen met 100 GB niet snel de bundellimiet overschrijden. U kan deze maandelijkse optie nemen bij de tariefformules Shape Intense en Shape Traveller of – voor de grotere bedrijven - bij het tariefplannen Shape Corporate of de databundel Business Everywhere Ultimate. Om Business Everywhere 100 GB te activeren, neemt u gewoon contact op met uw fleetmanager die alles voor u in orde brengt.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht