• Boost de groei van uw kmo, na de covid-crisis

  Date:
  dinsdag, 14 december, 2021 - 16:30
  Duration:
  60mins

  De gezondheidscrisis heeft ons dagelijks leven ingrijpend veranderd en vele ’kmo’s werden gedwongen hun manier van werken volledig te herzien. Ondanks de moeilijke economische situatie toonden Belgische ondernemers daadkracht en flexibiliteit. We ontdekten nieuwe werkmethodes, hervormden businessmodellen en zetten versneld in op digitalisering.

  Vandaag staan we aan de vooravond van een economische relance: nieuwe bedrijfsgroei die gefundeerd is in de hervormingen van de voorbije maanden.

 • Uw Connected Employees klaar voor het nieuwe werken

  Date:
  maandag, 5 juli, 2021 - 11:45

  Elke dag van 9-to-5 op kantoor? Dat is stilaan ondenkbaar geworden voor uw medewerkers. Ontdek in onze webinar hoe u mobiel werken – thuis of onderweg – optimaliseert. Mobiel zijn is het nieuwe kantoorwerk. Tijdens de coronacrisis maakten heel wat bedrijven kennis met telewerken. Als het van de werknemers afhangt, blijft dit ook de komende jaren een vaste waarde.

 • Hybride werken, wat is het en hoe zorgt u dat uw bedrijf er klaar voor is?

  Date:
  maandag, 5 juli, 2021 - 11:45
  Duration:
  40mins

  Onze manier van werken is in sneltempo veranderd. Thuiswerk werd standaard en zal dat ook de komende jaren blijven, weliswaar in combinatie met werken op kantoor en op locatie. Het nieuwe werken wordt meer dan ooit hybride.

 • Webinar : IT SECURITY - Fortinet Security Fabric

  Date:
  dinsdag, 20 april, 2021 - 09:00
  Duration:
  60mins

  Organisaties nemen snel digitale innovatie-initiatieven om hun bedrijfstransformaties en de manier waarop ze waarde creëren te versnellen. Om nieuwe digitale workflows te ondersteunen, moeten bedrijfsinfrastructuren voortdurend evolueren. De infrastructuurevolutie brengt een toename van cyberveiligheidsrisico's met zich mee. Organisaties moeten omgaan met een toenemend aantal aanvalsoppervlakken, geavanceerde bedreigingen, verhoogde complexiteit van de infrastructuur en een groeiend regelgevingslandschap.

 • Hoe digitale tools een brug slaan tussen werf en kantoor ?

  Date:
  vrijdag, 23 april, 2021 - 11:00
  Duration:
  60mins

  In deze webinar georganiseerd door Orange in samenwerking met de Confederatie Bouw gaan we in op de meerwaarde van digitalisering voor de bouwsector: de verbeteringen van processen, mogelijke kostenreductie, goede site monitoring, verbetering van het beheer van materiaal en/of personeel, en nog veel meer.

  Experts

  Orange : Koen Van Echelpoel, B2B market Manager

  Confederation Bouw: Veronique Vanderbruggen, Directeur Public Relations (moderator)

 • Hou uw bedrijfs- smartphones in topconditie

  Date:
  dinsdag, 23 maart, 2021 - 11:00
  Duration:
  45mins

  Nu steeds minder medewerkers op kantoor zijn, spelen smartphones en tablets een cruciale rol. Maar worden die toestellen eigenlijk wel optimaal gebruikt? En brengen ze de veiligheid van de bedrijfsgegevens niet in gevaar?

  Smartphones maken uw bedrijf mobiel en flexibel, maar kunnen ook snel uitgroeien tot eilandjes waar u als werkgever geen vat op heeft. Hoe zorgt u dat uw bedrijfstoestellen op de juiste manier gebruikt worden en altijd goed beveiligd zijn, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het dataverbruik en het bijhorende kostenplaatje?

 • Uw IT infrastructuur evolueert snel, focus vandaag op de beveiliging van uw netwerk!

  Date:
  vrijdag, 19 maart, 2021 - 11:00
  Duration:
  40mins

  Data worden steeds belangrijker in uw bedrijfsvoering. Daardoor stijgt de waarde en aantrekkelijkheid van deze bedrijfsdata ook voor cybercriminelen. Van de 45.398 veiligheidsincidenten die in 2020 door Orange-analisten wereldwijd werden geregistreerd, werd voor 18.910 van deze incidenten de negatieve bedrijfsimpact bevestigd. Inbreuken op het niveau van het netwerk en de bedrijfsapplicaties komen daarbij het vaakst voor, goed voor 35% van de totale bevestigde incidenten.  Informeer u over de beveiliging van uw netwerk en neem deel in onze webinar.

   

 • Beter samenwerken dankzij een telefooncentrale op maat

  Date:
  dinsdag, 2 maart, 2021 - 09:30
  Duration:
  30mins

  Telefooncentrales spelen een belangrijke rol in kmo’s. Ze zorgen ervoor dat ze in contact blijven met hun klanten, dat hun medewerkers makkelijk kunnen overleggen en dat de productiviteit ook bij telewerk hoog blijft.

 • Hoe wapent u uw werknemers tegen cybercriminelen?

  Date:
  donderdag, 25 februari, 2021 - 11:00
  Duration:
  60mins

  Het voorbije jaar zijn we met z’n allen massaal overgeschakeld op tele- en thuiswerken, en dat is bij cybercriminelen niet onopgemerkt gebleven. Het aantal kmo’s dat online aangevallen werd, is al lang niet meer op twee handen te tellen. Daar willen we bij Orange iets aan doen.

  Wist u dat 90 % van de malware verspreid wordt door een onoplettende medewerker die achteloos een mail openklikt? Hoog tijd dus om uw werknemers bewust te maken van de risico’s.

 • Hoe kun je nieuwe gegevensbronnen verkennen dankzij het internet van de dingen?

  Date:
  dinsdag, 23 februari, 2021 - 11:00
  Duration:
  40mins

  IoT heeft belangrijke gevolgen gehad voor onze wereld en het heeft zich verder ontwikkeld dan het hype. Nochtans, zijn de technologieën en de zaken van het bedrijfsgebruik nog in volledige uitbreiding. Door voorwerpen aan te sluiten, worden de ondernemingen meer en slimmer. Is het uw bedrijf ambitie om strategisch met gegevens te werken? Begin met het vangen van de juiste gegevens! Tijdens dit webinar zullen we drie belangrijke punten bespreken:

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.