• Naar meer hybride werken zonder aan efficiëntie in te boeten

  Date:
  donderdag, 21 april, 2022 - 10:00
  Duration:
  60mins

  #ConnectToGrow

  Op kantoor, thuis of op locatie... Uw werknemers zijn niet langer gebonden aan één vaste werkplek. Hybride werken is vandaag de nieuwe norm geworden. De combinatie van bedrijfscontinuïteit, efficiënt teamwerk én een flexibele werkomgeving vormt een uitdaging voor zowel grote als kleinere ondernemingen.

  Digitale en organisatorische ondersteuning

 • Effectieve bescherming van uw gegevens

  Date:
  dinsdag, 22 maart, 2022 - 10:00
  Duration:
  60mins

  #ConnectToGrow

  Is uw kmo voldoende beschermd? Een ethische hacker toont live hoe makkelijk het is om in te breken. De toenemende digitalisering in de bedrijfswereld bracht de voorbije maanden heel wat voordelen met zich mee. Zo konden collega’s ook van op afstand vlot blijven samenwerken. De keerzijde van de medaille is echter wel dat deze evolutie ook cybercriminelen niet ontgaan is en deze steeds vaker op de loer liggen.

  Live cyberaanval door ethische hacker

 • Digitalisering in de praktijk

  Date:
  donderdag, 3 maart, 2022 - 10:00
  Duration:
  60mins

  Hoe kan u als groeiende kmo digitaliseren en zo meer waarde voor uw bedrijf creëren?

  De digitale transformatie lijkt in ogen van heel wat ondernemers en kmo’s een evolutie die enkel voor grote bedrijven is weggelegd. In onze webinar tonen onze experts dat dit helemaal niet zo is. Ze laten u zien hoe u ook als kmo winst kan boeken door het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen.

  Tijdens deze online sessie staan onze experts stil bij de verschillende stappen die daarbij komen kijken en focussen ze op de mogelijkheden die digitalisering met zich meebrengt.

 • Boost de groei van uw kmo, na de covid-crisis

  Date:
  maandag, 21 februari, 2022 - 16:30
  Duration:
  60mins

  De gezondheidscrisis heeft ons dagelijks leven ingrijpend veranderd en vele ’kmo’s werden gedwongen hun manier van werken volledig te herzien. Ondanks de moeilijke economische situatie toonden Belgische ondernemers daadkracht en flexibiliteit. We ontdekten nieuwe werkmethodes, hervormden businessmodellen en zetten versneld in op digitalisering.

  Vandaag staan we aan de vooravond van een economische relance: nieuwe bedrijfsgroei die gefundeerd is in de hervormingen van de voorbije maanden.

 • Uw Connected Employees klaar voor het nieuwe werken

  Date:
  maandag, 5 juli, 2021 - 11:45

  Elke dag van 9-to-5 op kantoor? Dat is stilaan ondenkbaar geworden voor uw medewerkers. Ontdek in onze webinar hoe u mobiel werken – thuis of onderweg – optimaliseert. Mobiel zijn is het nieuwe kantoorwerk. Tijdens de coronacrisis maakten heel wat bedrijven kennis met telewerken. Als het van de werknemers afhangt, blijft dit ook de komende jaren een vaste waarde.

 • Hybride werken, wat is het en hoe zorgt u dat uw bedrijf er klaar voor is?

  Date:
  maandag, 5 juli, 2021 - 11:45
  Duration:
  40mins

  Onze manier van werken is in sneltempo veranderd. Thuiswerk werd standaard en zal dat ook de komende jaren blijven, weliswaar in combinatie met werken op kantoor en op locatie. Het nieuwe werken wordt meer dan ooit hybride.

 • Webinar : IT SECURITY - Fortinet Security Fabric

  Date:
  dinsdag, 20 april, 2021 - 09:00
  Duration:
  60mins

  Organisaties nemen snel digitale innovatie-initiatieven om hun bedrijfstransformaties en de manier waarop ze waarde creëren te versnellen. Om nieuwe digitale workflows te ondersteunen, moeten bedrijfsinfrastructuren voortdurend evolueren. De infrastructuurevolutie brengt een toename van cyberveiligheidsrisico's met zich mee. Organisaties moeten omgaan met een toenemend aantal aanvalsoppervlakken, geavanceerde bedreigingen, verhoogde complexiteit van de infrastructuur en een groeiend regelgevingslandschap.

 • Hoe digitale tools een brug slaan tussen werf en kantoor ?

  Date:
  vrijdag, 23 april, 2021 - 11:00
  Duration:
  60mins

  In deze webinar georganiseerd door Orange in samenwerking met de Confederatie Bouw gaan we in op de meerwaarde van digitalisering voor de bouwsector: de verbeteringen van processen, mogelijke kostenreductie, goede site monitoring, verbetering van het beheer van materiaal en/of personeel, en nog veel meer.

  Experts

  Orange : Koen Van Echelpoel, B2B market Manager

  Confederation Bouw: Veronique Vanderbruggen, Directeur Public Relations (moderator)

 • Hou uw bedrijfs- smartphones in topconditie

  Date:
  dinsdag, 23 maart, 2021 - 11:00
  Duration:
  45mins

  Nu steeds minder medewerkers op kantoor zijn, spelen smartphones en tablets een cruciale rol. Maar worden die toestellen eigenlijk wel optimaal gebruikt? En brengen ze de veiligheid van de bedrijfsgegevens niet in gevaar?

  Smartphones maken uw bedrijf mobiel en flexibel, maar kunnen ook snel uitgroeien tot eilandjes waar u als werkgever geen vat op heeft. Hoe zorgt u dat uw bedrijfstoestellen op de juiste manier gebruikt worden en altijd goed beveiligd zijn, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het dataverbruik en het bijhorende kostenplaatje?

 • Uw IT infrastructuur evolueert snel, focus vandaag op de beveiliging van uw netwerk!

  Date:
  vrijdag, 19 maart, 2021 - 11:00
  Duration:
  40mins

  Data worden steeds belangrijker in uw bedrijfsvoering. Daardoor stijgt de waarde en aantrekkelijkheid van deze bedrijfsdata ook voor cybercriminelen. Van de 45.398 veiligheidsincidenten die in 2020 door Orange-analisten wereldwijd werden geregistreerd, werd voor 18.910 van deze incidenten de negatieve bedrijfsimpact bevestigd. Inbreuken op het niveau van het netwerk en de bedrijfsapplicaties komen daarbij het vaakst voor, goed voor 35% van de totale bevestigde incidenten.  Informeer u over de beveiliging van uw netwerk en neem deel in onze webinar.

   

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht