Enterprise Messaging

Communiceer efficiënt via sms

Communiceer efficiënt via sms dankzij Enterprise Messaging. Met deze professionele oplossing verzendt u sms’en vanuit van een aangepast platform of rechtstreeks vanuit uw bedrijfstoepassingen. Verstuur afspraakherinneringen, communiceer werkroosters aan uw teams of gebruik een twee-factor-authenticatie voor beveiligde onlinetransacties. En dat alles met functionaliteiten voor tracking, rapportering en management om te beantwoorden aan alle noden van uw organisatie.

De beste professionele oplossing voor de verzending van sms’en

Fiabilité

Uniek in België

Orange is de enige Belgische operator die u zonder tussenkomst van een derde partij een professionele oplossing kan bieden om sms’en te versturen naar alle netwerken in België en in het buitenland. Beheer al uw telecomdiensten via één enkele gesprekspartner.

Support professionnel

Eenvoudig te implementeren

Enterprise Messaging wordt met een toolkit geleverd voor een eenvoudige en snelle implementatie in uw bedrijf. Beantwoorden onze standaardoplossingen niet aan uw noden? Dan kunnen we u ook oplossingen op maat voorstellen.

Oplossing op maat

Een aanbod aan modules die beantwoorden aan specifieke scenario’s (Alert, Interactief onderzoek, geautomatiseerde antwoorden,…) en integratie-interfaces kunnen worden aangeboden door onze Business Experts.

Professioneel gebruik

Dankzij een redundante verbinding voor een optimaal beveiligingsniveau, rapporteringsmogelijkheden en andere extra functionaliteiten beschikt u over een professionele oplossing. 

Tarieven

Sms’en en meer…

Sms'en verzenden vanuit uw mailbox

Verstuur sms’en rechtstreeks vanuit uw mailbox of van op eender welk toestel verbonden met internet. Zelfs zonder software te installeren. 

Beheer via een webinterface

Beheer uw contactlijsten, uw templates en uw gebruikersrechten via een webinterface. Volg voor elke gebruiker de ontvangst en het volume verstuurde sms’en.

Sms’en verzenden via uw applicaties

Dankzij API-toegangen (HTTP, SMTP…) kan u de verzending programmeren van sms’en rechtstreeks vanuit uw applicaties. Bijvoorbeeld voor een automatische bevestiging van een onlinebestelling. 

Personalisering van uw oplossing

U wil Enterprise Messaging gebruiken om een twee-factor-authenticatie, een automatische afspraakherinnering of de creatie van een dynamisch onderzoek of een ander specifiek proces te implementeren? Dat kan! We personaliseren de applicatie volgens uw noden. 

Profiteer van nog meer diensten

Professionele mobiele applicaties

Gebruik Enterprise Messaging in combinatie met applicaties ontwikkeld door ons ecosysteem van partners en verhoog uw productiviteit en efficiëntie.

Test gratis de verzending van sms’en

Hebt u een abonnement Shape Plus of eender welke andere hogere Shape-formule? Activeer de optie Easy Messaging, inbegrepen in uw comfortdiensten, om gratis tot 100 sms’en per maand te versturen via e-mail. 

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht