VoIP Trunking

U wil uw infrastructuur optimaliseren door uw telefonie en data te bundelen? VoIP Trunking biedt u een spraakdienst voor al uw sites verbonden via Orange IP VPN. Uw volledige vaste telefonie wordt daarbij in het netwerk opgenomen en verbonden met het publieke netwerk.

Waarom kiezen voor VoIP Trunking?

Kostencontrole

U optimaliseert het gebruik van uw netwerk en de datatoegang door ze te delen met de spraakservice. Bovendien is alle communicatie tussen uw sites gratis, zelfs voor sites die in verschillende landen liggen.

Fiabilité

Betrouwbaarheid

De kwaliteit van uw spraakcommunicatie wordt verzekerd dankzij beheer op basis van onderscheiden prioriteiten voor de verschillende data- en spraakstromen. Gegarandeerde servicecontinuïteit via doorsturen van het verkeer naar een andere site of telefooncentrale en load- balancing om problemen te vermijden als uw callcenter veel oproepen ontvangt. Ondersteuning via strikte SLA's en helpdesk 24/24 bereikbaar.

Compatibiliteit

U kan onze VoIP Trunking-oplossing combineren met veel oplossingen: Microsoft, Cisco, Alcatel, Siemens… We leggen geen oplossing op en kunnen samenwerken met de integrator van uw keuze of met gecertificeerde partners uit ons ecosysteem.

Combineer de voordelen met VoIP Trunking

Optimalisatie van uw netwerkmiddelen

Met VoIP Trunking deelt u het gebruik van uw bandbreedte voor spraak- en dataverkeer.

Gratis bellen tussen uw sites

Uw medewerkers kunnen hun collega's gratis bellen, zelfs in het buitenland als ze zich bevinden op sites die verbonden zijn met het VPN.

Spraakkwaliteit

Dankzij een optimaal beheer van de verkeersstromen en een voorrang toegekend aan spraakgerelateerde datapakketten is de kwaliteit van de telefooncommunicatie gegarandeerd.

Optimale support

We verbinden ons ertoe strikte SLA's te respecteren en u een helpdesk te bieden die 24/24 beschikbaar is.

Hoge beschikbaarheid

De hoge beschikbaarheid van de VoIP Trunking-service is gegarandeerd door een redundante netwerkarchitectuur (load balancing). Als u meerdere PBX'en hebt op verschillende sites, biedt een optie u de mogelijkheid het spraakverkeer automatisch te door te sturen naar een andere PBX als er verbindingsproblemen zijn met de hoofd-PBX.

Onbeperkte compatibiliteit

VoIP Trunking is combineerbaar met oplossingen van Microsoft, Cisco, Alcatel, Siemens en vele andere. We werken met uw integrator en stemmen de oplossing af op uw wensen.

Behoud van bestaande nummers

Uw medewerkers behouden hetzelfde vaste nummer. Bovendien worden noodoproepen correct doorgestuurd.

Migratie in alle eenvoud

De dienst VoIP Trunking maakt integraal deel uit van de oplossing IP VPN. Daardoor is geen enkele infrastructuurwijziging nodig en is de transparante en vlotte migratie van uw bestaande diensten gegarandeerd.

Alles voor nog betere communicatie

Geniet van het beste netwerk

Orange biedt niet alleen mobiele diensten aan, maar ook een uiterst kwalitatief, solide en betrouwbaar vast netwerk waarin continu geïnvesteerd wordt.

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.