Beveiligingsoplossingen

Bescherm uw organisatie tegen cyberaanvallen en waarborg uw bedrijfscontinuïteit

Ten gevolge van de wereldwijde digitalisering staan mensen en bedrijven steeds meer bloot aan cyberrisico’s. Behalve die verhoogde blootstelling blijft ook het aantal cyberaanvallen toenemen, zodat bedrijven dringend moeten nadenken over een sterke IT-beveiliging. Orange Belgium biedt een ruime waaier van beveiligingsoplossingen aan die de perfecte aanvulling vormen op uw bestaande beveiliging, ongeacht de digitale maturiteit van uw bedrijf.

Geavanceerde oplossingen

Bereid uw organisatie voor op cyberrisico's: analyseer de digitale maturiteit en implementeer verbeterplannen.

Risicobeoordeling

Sommige bedrijven verspillen tijd, energie en middelen aan maatregelen die bescherming bieden tegen gebeurtenissen die waarschijnlijk nooit zullen plaatsgrijpen. Na een risicobeoordeling volgens ISO 27001 ontvangt u een analyserapport met de zwaktes die we in uw IT-infrastructuur hebben blootgelegd en een roadmap met prioriteiten om die zwakke punten aan te pakken.

Kwetsbaarheidsscan

IT-netwerken en cyberdreigingen evolueren non-stop, en dat maakt de identificatie van bekende kwetsbare plekken in systemen en de beoordeling van het bijbehorende risiconiveau er niet bepaald makkelijker op. Scan uw IT-infrastructuur, -systemen en -applicaties onophoudelijk om kwetsbaarheden in uw bedrijf te identificeren. Vertrek van het herstelplan dat u van ons krijgt om de pijnpunten aan te pakken.

Pentesten

Sommige bedrijven hebben het moeilijk om zich efficiënt te beschermen. De aanval is de beste verdediging. Kies tijdig voor een proactieve aanpak om de zwakke plekken in uw beveiliging en in uw detectiesysteem op te sporen en aan te pakken. U ontvangt een rapport met de gedetecteerde kwetsbaarheden en een herstelplan.

CISO as a service

Een IT-beveiligingsproject uitvoeren zonder kennis van zaken, dat is geen lachertje. Bedrijven die CISO as a Service aanvragen, kunnen de beveiliging van hun IT-netwerk heel flexibel optimaliseren.

Bescherm uw toegangspunten en voorkom dat cyberaanvallen uw dataprivacy en bedrijfszekerheid in het gedrang brengen.

Netwerk

Bedrijven doen zaken over heel de wereld, en dus neemt de uitgestrektheid van netwerken met zienderogen toe. Daardoor zijn netwerken kwetsbaarder dan ooit en wordt het steeds ingewikkelder om ze efficiënt te beschermen. Kies de bundel die het meest aansluit op uw behoeften.

Pc & Laptops

Computers en andere apparaten zijn altijd al een belangrijk instrument geweest om te beveiligen vanwege de directe impact van menselijke fouten. Met onze beveiligingsoplossingen voor computers en andere apparatuur beperkt u bedreigingen die afkomstig zijn van uw pc’s en laptops tot uw bedrijfsomgeving.

Mobiele bescherming & beheer

Door het toenemende mobieledataverbruik en het gebruik van bedrijfsapplicaties op smartphones, vormen smartphones een nieuw beveiligingsrisico. Dankzij Mobile Threat Protection enMobile Device Management behoudt u te allen tijde de controle over uw mobiele vloot.

Identity Access Management

Door binnen een bedrijf te bepalen welke medewerkers tot welke informatie toegang hebben, beperkt u het beveiligingsrisico tot een minimum. Zo’n project uitvoeren kan technisch complex en tijdrovend zijn. Doe een beroep op onze expertise in dit domein om uw IAM-initiatief snel tot een goed einde te brengen.

Detecteer afwijkingen in uw infrastructuur of applicaties om de juiste corrigerende maatregelen te nemen.

Beheer van uw infrastructuur

Het beheer van uw beveiligings- en connectiviteitsinfrastructuur vergt tijd, middelen en kennis van zaken. Vertrouw deze activiteiten aan ons toe en haal voordeel uit onze expertise terwijl u focust op uw kernactiviteiten. Maak gebruik van ons lokale SOC om uw infrastructuur te beheren.

Cyber SOC

Alle beveiligingsgebeurtenissen in uw bedrijf proactief analyseren en mee zijn met de nieuwste bedreigingen, het is een fulltimejob. Het netwerk en de experts van het Orange Cyber SOC ondersteunen u bij het proactieve beheer en de controle van uw beveiligingsinfrastructuur.

Controle van de code

Een applicatiecode is zelden vrij van bugs. En sommige van die bugs kunnen de beveiliging buitenspel zetten. Onze toegewijde experts detecteren logische fouten en afwijkingen van de best practices in de ontwikkeling door de broncode van een applicatie zorgvuldig na te kijken.

Basisoplossingen

Mobiel

Bescherm uw mobiele apparaten met Lookout Premium inbegrepen in onze Shape-tariefplannen.

Pc's en laptops

Bescherm uw pc’s en laptops tegen cyberrisico's.

Netwerk

Bescherm uw netwerk tegen internetdreigingen met onze gedeelde firewall.
Vertrouw op de standaard firewall bij onze Shape & Fix-routers.

Waarom zou u uw beveiliging aan Orange toevertrouwen?

De Orange Groep is de Europese leider in cyber security.

Sterke lokale aanwezigheid:

  • Overname van Data-Unit & Securelink
  • Local Security Operation Center (SOC)

Wereldwijd aanwezig en in staat om de evolutie van uw bedrijf te volgen

  • 10 Security Operation Centers
  • 5 Cyber SOC wereldwijd
  • 4 CERT

Unieke eigen expertise en innovatiecultuur zodat u op de hoogte blijft van het beveiligingslandschap

Toonaangevende technologiepartners om de meest geschikte en concurrerende beveiligingsoplossingen te garanderen

Geëngageerd: eerste telecomoperator die de bescherming van mobiele apparaten in zijn tariefplannen opneemt

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.