Mobiele telefonie voor bedrijven en professionals

Shape-abonnementen

Netwerk

De beste netwerkdekking in België

Flexibiliteit

Formules aangepast aan de behoeften van elke werknemer

Op maat

Aanbod op maat vanaf 10 kaarten

Ontdek al onze Shape-formules en hun voordelen hieronder. Neem contact met ons op als u een aanbod wenst op maat van uw behoeften. Onze adviseurs begeleiden u stap voor stap.

Light

2 GB

0.106€/min

0.106€/sms

 


8.00 €/maand

per kaart

 
Basic

10 GB

150 belminuten

Onbeperkt sms'en

 


15.00 €/maand

per kaart

 
Plus

30 GB

Onbeperkt bellen

Onbeperkt sms'en

 


25.00 €/maand

per kaart

 
Ultimate

150 GB

Onbeperkt bellen

Onbeperkt sms'en

 


35.00 €/maand

per kaart

 
Intense

Onbeperkt

Onbeperkt Data, bellen en sms’en & Internationaal

 


46.90 €/maand

per kaart

 
Traveller

Onbeperkt

Onbeperkt Data, bellen en sms’en & meer Internationaal


61.80 €/maand

per kaart

 

Prijzen zijn exclusief BTW

 
 

Inbegrepen in alle Shape-formules

5G

Toegang tot 5G

Met een 5G Ready smartphone en indien in een zone met 5G dekking.

Meer info

Gratis bellen onder collega's

Alle oproepen binnen uw vloot zijn gratis

Surfherlaadbeurt

Mogelijkheid tot aankoop van een surfherlaadbeurt van 500 MB (4,13 €) of 2 GB (14 €) - 40 dagen geldig in België en de EU

Beveiligingsapp

Lookout Premium (mobiele beveiligingsoplossing) inbegrepen

Extra voordelen op maat van uw behoeften

Abonnement met smartphone

Exclusieve toegang tot het Hardware Bonus Program: bij elk abonnement van 24 maanden op Shape Ultimate, Traveller of Intense plus 2 euro extra krijgt u een aankoopbedrag dat geldig is op een selectie 4G-apparaten. Laat uw bestelling op het werk leveren of ontvang vouchers die u in onze shops kan omruilen.

Coyote

Met Shape Ultimate, Shape Intense of Shape Traveller krijgt u gratis toegang tot het rijhulpsysteem Coyote en de realtimeverkeersinformatiedienst.

Premium Data

Boost de data van uw Shape Intense of Shape Traveler-abonnement met onze Premium Data-optie: 70 GB extra om in België te surfen op het Orange 4G-netwerk en op het Orange 5G-netwerk tot 1 Gbps, en 30 GB extra om te surfen in de EU. En dat voor slechts 30 € per maand (excl. btw ). Aarzel niet om uw Surf Extra Card aan te vragen om al uw datavolumes te delen.

Een aangepaste oplossing voor een privé- en professioneel gebruik

Invoice Split

Met Invoice Split beslist u hoeveel er maximaal aan het bedrijf wordt gefactureerd. Elke eurocent boven die limiet wordt toegevoegd aan de rekening van de eindgebruiker. Zo kunt u uw werknemers een extralegaal voordeel aanbieden, terwijl u zelf ook uw kosten onder controle houdt.

Meer info

Klantenzone

In uw professionele Klantenzone kan uw bedrijf heel eenvoudig al zijn kaarten beheren: overzicht van uw kaarten opvragen, nieuwe kaarten toevoegen, van tariefplan veranderen, opties wijzigen enz.

My Orange

De My Orange-app geeft elke gebruiker op elk moment een duidelijk overzicht van zijn verbruik. In My Orange kunnen de werknemers met Invoice Split bovendien zelf roamingbundels activeren op maat van hun behoeften.

Tarieven en voorwaarden

Tarieven buiten bundel

Bellen 0,106 €/min
Surfen 0,0476 €/MB

Meldingen

Niet-gebruikte minuten en data worden niet overgedragen naar de volgende maand. We verwittigen u via sms wanneer u 80 en 100 % van het surfvolume van uw bundel hebt opgebruikt.

Surfvolume

Het surfvolume inbegrepen bij de Shape-formules is geldig in Belgïe en de EU voor de Shape Light, Basic en Plus. Voor Shape Ultimate bedraagt het inbegrepen surfvolume 150 GB in België en 32,5 GB in de rest van de EU. Voor Shape Intense en Traveller bedraagt het inbegrepen surfvolume 300 GB in België en 65 GB in de rest van de EU.

Bellen en sms'en

De Belminuten en sms’jes inbegrepen bij de Shape-formules zijn geldig in België en de EU.
De belminuten en sms’jes inbegrepen bij Shape Intense en Shape Traveller zijn onbeperkt vanuit Belgïe naar de EU.

Data Bonus

Data Bonus is een voordeel dat gratis wordt toegekend aan nieuwe en bestaande Shape & Fix-klanten met een professionele optie voor vaste telefonie. Het nationale datavolume inbegrepen bij de Shape Light, Basic, Plus en Ultimate formules wordt verdubbeld en komt in aanmerking voor surfen aan normale snelheid.

Internationaal en roaming

De 3000 minuten of sms'jes in Shape Traveller zijn geldig vanuit de EU (inclusief België) naar de Best Destinations, vanuit de Best Destinations naar de EU (inclusief België), of binnen de zone Best Destinations.

De 3 GB inbegrepen bij Shape Traveller is geldig in de zone Best Destinations.

De zone Best Destinations omvat de volgende landen:Australië, Canada, China, Egypte, India, Indonesië, Israël, Japan, Hongkong, Kaapverdië, Mexico, Rusland, Saoedi-Arabië, Singapore, Thailand, Tunesië, Turkije, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Zwitserland.

Hulp nodig bij het maken van uw keuze?

Wenst u meer inlichtingen of kunt u wel wat goede raad gebruiken? Neem contact op met een van onze Business Advisors

Wist u dat?

Wie verbinding wil maken met het mobiele netwerk heeft daarvoor nog altijd een simkaart nodig. De simkaart zelf is wel veranderd! Ze wordt namelijk alsmaar groener: de Eco-SIM is gemaakt van 100% gerecycleerd plastic (eerste ter wereld!) , de Half ID SIM bevat 2x zo weinig plastic. Een simkaart is op zich al een klein stukje plastic, maar aangezien Orange er honderdduizenden per jaar verdeelt, vermijden we een negatieve impact op het milieu.

Samen aan een duurzame wereld bouwen.

*Enkel geldig bij een van de opties voor vaste telefonie

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht