Cyber beveiligingsoplossingen

Bescherm uw organisatie tegen cyberaanvallen en waarborg uw bedrijfscontinuïteit

Ten gevolge van de wereldwijde digitalisering staan mensen en bedrijven steeds meer bloot aan cyberrisico’s. Behalve die verhoogde blootstelling blijft ook het aantal cyberaanvallen toenemen, zodat bedrijven dringend moeten nadenken over een sterke IT-beveiliging. Orange Belgium biedt een ruime waaier van beveiligingsoplossingen aan die de perfecte aanvulling vormen op uw bestaande beveiliging, ongeacht de digitale maturiteit van uw bedrijf.

Geavanceerde oplossingen

Bereid uw organisatie voor op cyberrisicio's: analyseer uw digitale maturiteit en implementeer verbeterplannen.

Risicobeoordeling

Sommige bedrijven verspillen tijd, energie en middelen aan maatregelen die bescherming bieden tegen gebeurtenissen die waarschijnlijk nooit zullen plaatsgrijpen. Na een beoordeling van uw IT-beveiligingsstrategie volgens ISO 27001 ontvangt u een analyserapport met de zwaktes die we in uw IT-infrastructuur hebben blootgelegd en een roadmap met prioriteiten om die zwakke punten aan te pakken.

Meer info (document in het Engels)

Kwetsbaarheidsscan

IT-netwerken en cyberdreigingen evolueren non-stop, en dat maakt de identificatie van bekende kwetsbare plekken in systemen en de beoordeling van het bijbehorende risiconiveau er niet bepaald makkelijker op. Scan uw infrastructuur en systemen onophoudelijk om kwetsbaarheden in uw omgeving te identificeren. Vertrek van het herstelplan dat u van ons krijgt om de pijnpunten aan te pakken.

Penetration testing

Sommige bedrijven hebben het lastig om hun infrastructuur doeltreffend te beschermen. Kies tijdig voor een proactieve aanpak om de zwakke plekken (intern, extern, in applicaties) in uw cyberbeveiliging en detectiesysteem op te sporen en aan te pakken. U ontvangt een rapport met de gedetecteerde kwetsbaarheden en een herstelplan.

Meer info (document in het Engels)

CISO as a service

Een IT-beveiligingsproject uitvoeren zonder kennis van zaken, dat is geen lachertje. Bedrijven die CISO as a Service aanvragen, kunnen de beveiliging van hun IT-netwerk heel flexibel optimaliseren.

Bescherm uw toegangspunten en voorkom dat cyberaanvallen uw dataprivacy en bedrijfszekerheid in het gedrang brengen.

Netwerk

Bedrijven doen zaken over heel de wereld, en dus neemt ook hun netwerk in omvang toe. Daardoor zijn hun netwerken kwetsbaarder dan ooit en wordt netwerkbeveiliging steeds ingewikkelder. Kies het geheel van oplossingen (NGFW, e-mail, VPN, NAC enz.) die het best aan uw behoeften beantwoorden.

Meer info (document in Engels)

Computers

Computers zijn altijd al een belangrijk instrument geweest om te beveiligen vanwege de directe impact van menselijke fouten. Met onze beveiligingsoplossingen van de nieuwste generatie (AI en machine learning) beperkt u de bedreigingen die afkomstig zijn van uw computers terwijl u uw gebruikers een onberispelijke ervaring biedt.

Mobiele bescherming & beheer

Door het toenemende mobieledataverbruik en het gebruik van bedrijfsapplicaties op smartphones, vormen smartphones een nieuw beveiligingsrisico. Dankzij onze mobile security oplossingen Mobile Threat Protection enMobile Device Management behoudt u te allen tijde de controle over uw mobiele vloot.

Identity Access Management

Door binnen een bedrijf te bepalen welke medewerkers tot welke informatie toegang hebben, beperkt u het beveiligingsrisico tot een minimum. Zo’n project uitvoeren kan technisch complex en tijdrovend zijn. Doe een beroep op onze expertise in dit domein om uw IAM-initiatief snel tot een goed einde te brengen.

Detecteer afwijkingen in uw infrastructuur of applicaties om de juiste corrigerende maatregelen te nemen.

Beheer van uw infrastructuur

Het beheer van uw beveiligings- en connectiviteitsapparaten vergt tijd, middelen en kennis van zaken. Door deze activiteiten te outsourcen, geniet u van onze doorgedreven expertise terwijl u de focus op uw kernactiviteiten behoudt. Profiteer van onze lokale expertise en infrastructuur (SOC) voor het beheer van uw apparaten.

Advanced SOC

Als u de security alerts die uw beveiligingsapparaten triggeren in real time wil analyseren, hebt u nood aan een toepassingsgericht operationeel model dat soms moeilijk te implementeren of ondersteunen is. Tegelijkertijd staat of valt uw IT - beveiligingsstrategie met het vermogen om een incident snel op te sporen en er even snel op te reageren. In die context kan Orange uw security alerts helpen te verwerken door ze te centraliseren in een van onze SOC (24/7). Onze specialisten waarschuwen u als er gevaar dreigt en bezorgen u op regelmatige basis een rapport met alle geregistreerde gebeurtenissen en alerts.

Cyber SOC

Een SIEM-platform stelt u in staat om alle rode vlaggen in uw cyberinfrastructuur (systeem, apparaten, apps) te verzamelen en te groeperen. Die worden dan in categorieën onderverdeeld en geanalyseerd om alerts te genereren afhankelijk van hun kritikaliteit. De Cyber SOC van Orange zijn verspreid over heel de wereld. Ze volgen uw alerts op en bieden u realtimeondersteuning, de klok rond.

Beveiliging van uw apps

Een applicatiecode kan een wespennest zijn van bugs, die allemaal de beschikbaarheid van uw oplossing in het gedrang kunnen brengen. Gelukkig beschikt Orange over de nodige expertise om u te ondersteunen in de beveiliging van uw apps, en wel op 3 niveaus: 1/ Advies 2/ Techologische oplossingen 3/ Service management

Reageer zoals het hoort op elke cyberaanval op uw IT-systeem

Cyber Emergency Response Team (CERT)

Doe een beroep op de expertise en het technische advies van onze CERT Teams zodat u steeds weet hoe u met uw beveiligingsincidenten moet omgaan. Onze experten zijn de hoeksteen van uw incidentresponsestrategie of de rechterhand van uw interne teams. Zij begeleiden u doorheen alle stappen van het proces.

In geval van nood kan u de Orange-experten altijd bellen op de hotline +32 3 808 21 92.

Anticipeer op toekomstige beveiligingsincidenten en vergroot de veerkracht van uw organisatie.

Bewustmakingsprogramma

In elke organisatie blijven de medewerkers ondanks al hun inspanningen de meest kwetsbare schakel als we het hebben over IT-risico's. Maak uw teams bewust van de risico's waaraan ze worden blootgesteld zodat ze daar gepast op kunnen inspelen.

Oefeningen in IT-security

Is uw cyber beveiligingsstrategie uitgerold en zijn uw teams gesensibiliseerd? Dan is dit het moment om het reactievermogen van uw bedrijf te testen aan de hand van gesimuleerde phishingaanvallen. Onze oplossingen creëren diverse situaties op maat van uw bedrijf waardoor de oefening bijzonder waarheidsgetrouw overkomt.

Digitale voetafdruk

Uw aanvalsoppervlak is misschien wel groter en uw organisatie kwetsbaarder dan u denkt. Met behulp van onze gespecialiseerde beveiligingsoplossing achterhaalt u hoe kwetsbaar u echt bent op het darkweb en bent u er onmiddellijk bij als er data met betrekking tot uw merk en uw domeinnamen worden gelekt. Onze experten bezorgen u een gedetailleerd rapport van de geobserveerde resultaten en aanbevelingen om uw beveiligingsniveau te verhogen.

Basisoplossingen

Mobiel

Bescherm uw mobiele apparaten met Lookout Premium inbegrepen in onze Connected Mobile-tariefplannen.

Pc's en laptops

Bescherm uw pc’s en laptops tegen cyberrisico's.

Netwerk

Bescherm uw netwerk tegen internetdreigingen met onze gedeelde firewall.
Vertrouw op de standaard firewall bij onze Connected Internet-routers.

Waarom zou u uw beveiliging aan Orange toevertrouwen?

De Orange Group is een Europese leider in cybersecurity die vooral op het vlak van security management services (MSSP) een voortrekkersrol vervult

Oplossingen om Belgische bedrijven te ondersteunen op 3 grote IT-beveiligingsdomeinen:

  • Consulting & Advisory
  • Integration
  • Service management

Lokale experten speciaal voor onze Belgische klanten:

  • Ethische hackers
  • ISO27001 consultants
  • Solution architects
  • SOC engineers

Een unieke partner bij wie u terechtkunt voor al uw behoeften op het vlak van connectiviteit en beveiliging

Doorgedreven partnerships met toonaangevende dienstenaanbieders, zodat Belgische bedrijven toegang hebben tot de beste technologieën op de markt

Unieke troeven van de Groep om Belgische klanten te ondersteunen

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht