Ik wil een overzicht van mijn verbruik in realtime

Uw werknemers kunnen hun verbruik in real time volgen via:

• De My Orange-applicatie , die u een overzicht geeft van de oproepen naar alle netwerken, het sms- en dataverbruik, de kosten voor u en de facturen.

Verbruik

Download My Orange:

• Budget Check: vorm #5580# op uw toestel en druk daarna op de beltoets. Er verschijnt een menu op het scherm. Kies optie 1 om uw huidige verbruik te kennen. Merk op: deze dienst houdt geen rekening met het feit dat uw bedrijf misschien een deel van uw factuur betaalt. U moet zelf het deel dat uw bedrijf betaalt aftrekken van het bedrag dat u ziet.