Ik wil mijn verbruik in het buitenland volgen

De My Orange-applicatie, die beschikbaar is op iOS, Android en Windows Phone, is de ideale manier om uw verbruik in het buitenland in het oog te houden.

De app houdt informatie bij over uw uitgaande oproepen en sms'jes in Europa, uw inkomende oproepen in Europa, het surfvolume dat in uw bundel is inbegrepen en het surfbedrag dat u in het buitenland buiten bundel hebt verbruikt.

Kan ik mijn verbruik in real time volgen?

In het buitenland kan het tot 48 uur duren voor uw verbruik is bijgewerkt.

Hoeveel kost het gebruik van My Orange?

Het gebruik van de applicatie is 100 % gratis, zowel in België als in het buitenland! Concreet betekent dit dat noch uw surfvolume noch uw belwaarde wordt gebruikt wanneer u binnen de My Orange-applicatie surft.

Hoe gebruik ik de applicatie?

Om de applicatie te gebruiken, moet u uw wifi-verbinding uitschakelen en verbinding maken met het 3G/4G-netwerk wanneer u My Orange voor het eerst opent. Dat is nodig om het systeem de kans te geven om u te herkennen, alle gegevens over uw verbruik te laden en u een zo precies mogelijk overzicht te geven.

Goed om te weten: het systeem herinnert u zich de volgende 30 dagen. Daarna moet u de applicatie opnieuw via 3G/4G starten om u te identificeren en uw verbruik te bekijken. Denk er daarom aan om dat te doen vóór uw vertrek naar het buitenland!