Ik wil mijn gsm/Tablet configureren

Gsm’s die bij Orange gekocht werden, zijn op voorhand geconfigureerd voor MMS en toegang tot het internet. Indien dit niet het geval is, kunt u het zelf configureren met behulp onze online configurator

Heeft u nog geen gepaste bundel voor internet toegang op uw gsm? Activeer deze via de Klantenzone en vermijd zo onaangename verrassingen op uw factuur.

Verdwaald?

Deze pagina is bedoeld voor bedrijven. Als u particulier bent, gelieve naar de Orange-site te gaan bestemd voor particulieren.

Orange voor particulieren

Uw antwoord niet gevonden? Contacteer ons

In België

Met een Orange-gsm

5995Gratis nummer

Met een ander toestel

02 745 95 00lokaal tarief

In het buitenland

Voor alle toestellen

+32 2 745 95 00lokaal tarief

Administratieve vragen

Van maandag tot zaterdag: 8u › 20u

Technische vragen

Van maandag tot zondag: 8u › 20u