Ik wil mijn gsm/Tablet configureren

Gsm’s die bij Orange gekocht werden, zijn op voorhand geconfigureerd voor MMS en toegang tot het internet. Indien dit niet het geval is, stelt Mobistar u 3 werkwijzes voor:

• configureer het zelf met behulp onze online configurator
  • neem contact op met één van onze gespecialiseerde medewerkers Een team van experts staat voor u klaar, van maandag tot vrijdag tussen 8 en 19 uur op het betalende nummer 070 / 799 799 (0,30 € / minuut incl. BTW). Zij zullen u helpen om uw toestel snel en efficiënt te configureren.

Heeft u nog geen gepaste bundel voor internet toegang op uw gsm? Activeer deze via de Klantenzone en vermijd zo onaangename verrassingen op uw factuur.