Wat is Coyote ?

iCoyote is het ideale gezelschap achter het stuur. Deze mobiele applicatie stuurt u in real time updates over:

• het verkeer op uw route
  • eventuele ongelukken op de weg
  • mobiele en vaste radars
  • snelheidsbeperkingen.
  • Met bovendien een volwaardige navigatiedienst

Deze informatie wordt beheerd door een uitgebreide community die reeds gebruik maakt van Coyote. Met meer dan één miljoen gebruikers is Coyote de marktleider in de Benelux op het vlak van real time verkeersinformatie.

Coyote in het buitenland? Dat is perfect mogelijk. Het gps-systeem van uw Coyote maakt u wegwijs in 23 landen: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Kroatië, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, San Marino, Slovenië, Slovakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Vaticaanstad en Zwitserland.

Wanneer u de dienst in het buitenland gebruikt, worden er enkel buiten de zone EU nog roamingkosten aangerekend. Enkel Andorra en Zwitserland vallen buiten de zone EU.

Goed om te weten:

• de kaarten van de routes van Coyote worden opgeslagen in het cachegeheugen van uw smartphone. Daardoor verbruikt u erg weinig data op routes die u al hebt opgevraagd!
  • Coyote past zich automatisch aan de lokale wetgeving aan. Een hele geruststelling als u bijvoorbeeld Frankrijk binnenrijdt.

Coyote inbegrepen in uw abonnement

Dankzij een exclusieve samenwerking tussen Orange en Coyote is het downloaden en gebruiken van de Coyote-app aangeboden en inbegrepen in uw abonnement, voor alle Orange-klanten met een Shape Ultimate, Shape Intense of Shape Traveller -abonnement. Ook als u koos voor één van deze abonnementen met een smartphone is het downloaden van de Coyote-app inbegrepen. Zo bespaart u tot 11,99 € per maand, inclusief btw! Het mobiele dataverkeer van deze app wordt afgehouden van uw surfvolume.

Activeer Coyote op uw mobiele toestel

1. App downloaden

Ga naar de store (App Store, Google Play) van uw toestel.

2. Verbinding maken

Via ons 3G/4G-netwerk (Bent u verbonden met wifi, schakel dit dan even uit).

3. Coyote openen

Klik op "Orange-klant? Geniet van dit aanbod". De identificatie verloopt automatisch.

1. Klaar!

Ga veilig en met volledige gemoedsrust de baan op.