Internet of Things

Changing the world, one thing at a time.

Orange biedt u Internet of Things-oplossingen op maat. Geniet van onze erkende expertise, de beste oplossingen om uw project te concretiseren, een ecosysteem van gekwalificeerde partners die voor u klaar staan en een specifiek team om de goede werking van uw applicaties te verzekeren.

De beste partner voor uw Internet of Things-projecten

Betrouwbaarheid en controle

U beschikt over simkaarten die speciaal afgestemd zijn op het gebruik in machines, ook buiten. Daarnaast bieden we u een specifiek portaal om uw kaarten op afstand te beheren en hun werking te controleren. Een speciaal netwerk zorgt voor een optimaal dataverkeer.

Optimale ondersteuning

Een team van 40 experts gespecialiseerd in het Internet of Things en Machine-to-Machine staat 24/7 tot uw beschikking om de goede werking van uw cruciale applicaties te verzekeren.

Internationale verankering

U geniet van de verankering van de Orange Groep in Europa en van onze ervaring met de ontwikkeling van grootschalige projecten. U beheert uw simvloot centraal via ons portaal, zelfs voor kaarten in verschillende landen.

Flexibiliteit

Onze experts bieden u oplossingen op maat, ontwikkeld voor uw specifieke behoeften, en helpen u om te innoveren.

Onze Internet of Things-oplossingen

Orange biedt u oplossingen op maat en een totale controle over uw vloot simkaarten voor uw Internet of Things- en Machine-to-Machine-applicaties.

Ecosysteem van gekwalificeerde partners tot uw beschikking

Sinds vele jaren hebben we een echt ecosysteem van gekwalificeerde partners uitgebouwd, dat gespecialiseerd is in zeer specifieke domeinen van Internet of Things en Machine-to-Machine.

Fiabilité

Verbetering van uw processen

Uw Internet of Things- en Machine-to-Machine-applicaties oogsten een schat aan gegevens die gebruikt kunnen worden om uw processen te analyseren en pistes te identificeren om uw prestaties te verbeteren.

Zorg voor een optimale verbinding met uw Internet of Things-applicaties

Kies de beste vaste oplossing

Ontdek onze vaste connectiviteitsoplossingen speciaal ontwikkeld voor bedrijven en zorg voor een optimale verbinding met uw Internet of Things- en Machine-to-Machine-applicaties.

Ontdek Fix Corporate

Gerelateerde artikels