Internet of Things

Changing the world, one thing at a time.

Onze ambitie? Apparaten met elkaar verbinden om er slimme objecten van te maken. Maar dat kunnen we niet alleen. Samen met onze partners sleutelen we aan een betere wereld, met diensten die ons in staat stellen energie te besparen, onze huizen en voertuigen beter te beveiligen en onze ondernemingen efficiënter te doen draaien.

One thing at a time !

Wat is IoT?

Internet of things wordt gevormd door slimme objecten die voorzien zijn van sensoren die informatie verzamelen. Daarna delen ze die informatie via een communicatie netwerk.

Die informatie (indien nodig realtime) wordt aangewend bij procesoptimalisatie, verhoogt de efficiëntie, het rendement en de veiligheid en doet zelfs nieuwe toepassingen ontstaan in de meest diverse sectoren.

Eindeloos veel mogelijkheden

Gezondheid

Meldingen sturen wanneer bepaalde drempelwaarden worden bereikt (hartslag, bloeddruk, temperatuur enz.). Bijvoorbeeld, de bloedsuikerwaarde van iemand die lijdt aan diabetes.

Industriële apparatuur

Het werk van een machine monitoren of het niveau van een tank controleren zonder fysiek op de site aanwezig te moeten zijn.

Landbouw

De bodemvochtigheid, de hoeveelheid zonlicht of de oogstbaarheid van gewassen meten.

Logistiek

Voertuigen en pakjes volgen – tot aan de staat van de pakjes toe. De straatverlichting regelen of slimme parkings creëren.

Waarom Orange?

Orange is een van de grootste spelers in het Internet of Things in België

1. Uitgebreid mobiel, vast en IoT-netwerk

Wij combineren onze mobiele, vaste en IoT-netwerken om u betrouwbare en performante oplossingen aan te bieden op verschillende niveaus.

2. Service

Onze experten zijn gespecialiseerd in diverse domeinen van het Internet of Things en machine-to-machine. Ons team staat 24 op 24, 7 op 7 klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren waar nodig

3. Personalisatie

Wij passen ons aan uw behoeften aan. Wij luisteren naar u en stellen u de geknipte oplossing voor. Wij helpen u uw producten of diensten op te waarderen.

4. Ervaring

Wij vertrouwen op onze jarenlange ervaring om u professionele mobiliteitsoplossingen aan te bieden en uw mobiele en vaste communicatie te regelen.

5. Internationaal

Orange maakt deel uit van een internationale bedrijvengroep die toonaangevende en efficiënte oplossingen aanbiedt in ruim 220 landen.

6. Een heel ecosysteem van bekwame partners tot uw dienst

Wij zijn gespecialiseerd in meerdere domeinen van het Internet of Things en machine-to-machine.

Ontdek onze partners

Producten en diensten

Deep indoor

Dankzij de NB-IoT- technologie (Narrowband – Internet of Things) is uw signaal 20 dB sterker in vergelijking met het 4G netwerk. 20 dB is de signaalsterkte die u naar schatting verliest door twee muren.

Beheer uw data en uw simkaarten

Gebruik ons portaal of integreer deze via API’s in uw IT-omgeving om al uw simkaarten te beheren, uw gegevens te verzamelen en uw processen te optimaliseren.

Gereserveerd radio spectrum

NB-IoT en IoT maken gebruiken van een gereserveerd en gereguleerd radio spectrum waardoor elke vorm van interferentie wordt uitgesloten. Deze technologieën worden ook ondersteund door het 3GPP consortium, wat hun bedrijfscontinuïteit waarborgt.

Integreer uw lokale netwerk

Gebruik een privé-APN om de gegevens van uw eigen apparaten te integreren, eventueel in combinatie met een IPVPN.

Een specifieke simkaart voor elke toepassing

Onze IoT-simkaarten zijn zodanig ontwikkeld dat ze zich voor elk gebruik lenen: ze kunnen eindeloos herschreven worden, ze zijn bestand tegen extreme temperaturen, schokken en trillingen, ze bestaan in verschillende formaten en u kan ze zelfs solderen.

Ons Connected Things aanbod

  Een project starten Een project industrialiseren Op maat
  Maker Light Plus Classic Advanced  
Prijs/jaar 12€ 11€ 18€ >6€ >10€ Op maat
Betaalwijze Prepaid Postpaid  
Beschikbaarheid België België+EU België  
Radio Type NB-IoT, 2G, 3G, 4G 2G, 3G, 4G NB-IoT, 2G, 3G, 4G  

Verbruik / maand

Onbeperkt* 1 MB 10 MB Afhankelijk van het verbruik Op maat
Platform Orange Maker Compatibel met alle platformen
  Meer info / Bestellen Contacteer ons

 

Tijdelijk aanbod tot 31/12/2018. Data is enkel ter beschikking via Orange Maker. Fair use policy : de aard van de NB-IoT technologie moet gerespecteerd worden. NB-IoT is ontwikkeld om verscheidene kleine boodschappen per dag te versturen, uitgedrukt in bytes. De gemiddelde data consumptie per dag mag de 1MB niet overschrijden. Indien deze fair use policy niet gerespecteerd wordt, kan uw toegang tot Orange Maker stopgezet worden.

Ontdek alle mogelijkheden

Thing Talk

Wat als echt alle objecten met elkaar zouden kunnen communiceren? Zou de wereld een 'slimmere' plaats worden? Vast en zeker! Die weg gaan we nu al uit met Thing Talk, een platform waarop u de conversaties tussen verschillende slimme objecten kan doornemen.

Lees de chats

AllThingsTalk

Ontdek het IoT in volle actie.

Wist u dat u aan een halfuurtje genoeg hebt om een IoT-applicatie te schrijven?

Meer informatie

Een IoT-project in het vooruitzicht? Wij kunnen u helpen

Vul dit formulier in en we nemen contact met u op.

Contacteer ons

Gerelateerde artikels