connected:

samen ondernemen

Groeien als ondernemer, dat is een verhaal van leren en proberen, maar vooral van durven kiezen voor de toekomst en voor innovaties. Digitalisering en nieuwe technologieën vormen meer dan ooit de ruggengraat van uw groei. Als ICT-partner gaat Orange graag samen met u op pad.

De toekomst van uw bedrijf,
die maken we samen.

connected:

van inspiratie naar groei

Bedrijven in volle ontwikkeling zijn van groot belang voor onze economie. Maar groeien is niet altijd vanzelfsprekend. Er bestaat niet één wonderformule die werkt voor elk bedrijf. Als ICT-partner van kleine en grote bedrijven wil Orange u graag helpen om verder te groeien. Een belangrijk aspect hierbij is inspiratie. Hoe pakken andere ondernemers het aan? Wat is het advies van experten? Welke concrete toepassingen zijn het best geschikt voor uw kmo?

 

Onder de naam ‘connected:’ verzamelen we de ervaringen van succesvolle bedrijven en het advies van onze experten. We bekijken samen met u waar de groeikansen voor uw onderneming liggen en welke toepassingen u hierbij kunnen ondersteunen. Want groeien, dat doet u niet alleen.

De digitale transformatie van kmo’s: kansen en struikelblokken

Kmo’s gaan steeds vaker aan de slag met digitale tools om hun werking te verbeteren, maar botsen hierbij ook op heel wat uitdagingen. Hoe kunnen deze bedrijven hun digitale groei best aanpakken? We bespreken het met Dewi Van De Vyver - CEO bij FlowPilots, Jan Hollez - CEO bij Deliverect, Jolyce Demely - Algemeen Directeur van AGORIA Vlaanderen en Werner De Laet - Chief Enterprise Officer, Wholesales & Innovation bij Orange Belgium.

connected:

ondernemers over hun groeiproces

Dat aan de slag gaan met digitale toepassingen niet enkel groeikansen creëert voor corporate bedrijven, bewijzen onderstaande ondernemers. Zij durfden als kmo voor digitalisering en nieuwe technologieën kiezen, en vertellen u graag meer over hun ervaringen.

Digitalisering

In zowat alle sectoren zorgt digitalisering voor deining. Dat is normaal, maar ongerustheid is nergens voor nodig, geeft Sam De Coster van ACEG/Keuringsplatform aan. Dankzij hun online platform kunnen keuringen nu ook digitaal verlopen, tot grote tevredenheid van hun klanten. 

Ontdek hoe digitalisering ook bij de klanten voor transparantie en gemoedsrust kan zorgen.

Lees meer
Met een digitaal
alternatief kan je ook
de klant ontzorgen.
Sam Decoster, Sales & Marketing
Manager ACEG/Keuringsplatform
Onze security-architect analyseert de risico’s en past de beveiliging continu aan.Peter Fonatine, CEO en Alessandra de Schrynmakers de Dormael, Project Manager Europa Ziekenhuizen

IT-security

Wie onderzocht wordt in een ziekenhuis staat er vaak niet bij stil, maar de scanners en andere toestellen die gebruikt worden om onze gezondheid in kaart te brengen, slaan heel wat data op. Die persoonlijke gegevens zijn essentieel voor ons herstel, maar kunnen ook veel geld opbrengen als ze in de verkeerde handen terechtkomen. Peter Fontaine en Alessandra de Schrynmakers de Dormael leggen uit hoe ze zich bij de Europa Ziekenhuizen tegen dit risico wapenen. 

Ontdek hoe een allesomvattende IT-beveiliging zorgt dat vertrouwelijke gegevens niet in handen van cybercriminelen vallen.

Lees meer

Hybride werken

Teamleader ontwikkelt efficiënte work management software voor ondernemers. Het bedrijf van CEO Jeroen De Wit is van bij de opstart in 2012 een pionier op het vlak van hybride werken. Intussen is Teamleader uitgegroeid tot een bedrijf met 150 werknemers en 15.000 klanten. Hoe slagen ze erin om telewerk productief te houden?

Ontdek welke tools en toepassingen kmo's helpen om op een efficiënte manier hybride werken mogelijk te maken. 

Lees meer
Talent vind je wereldwijd. 
Jeroen De Wit, Managing Director van Teamleader 
 
Smartglasses maken hulp op afstand mogelijk. Johan De Geyter, CEO Iristick

Nieuwe technologieën

Iristick is de enige Europese producent van hardware en software voor smartglasses in industriële toepassingen. “Wij zetten voortdurend in op ontwikkeling, met als doel ons product te perfectioneren en aan te passen aan wat de markt nodig heeft”, zegt CEO Johan De Geyter.

Ontdek hoe 5G en nieuwe technologieën kmo's uitdagen en hen groeikansen bieden. 

Lees meer

Stap mee in de wereld van connected:

Zin om net als bovenstaande ondernemers te kiezen voor meer groei? Onze experts bespreken het graag met u. Bezorg ons uw gegevens, dan nemen we binnen de 24 uur contact met u op.

Dit formulier is bedoeld voor bedrijven. Ben je een particulier of medewerker, klik dan hier.

Gelieve een correct telefoonnummer in te voeren zodat wij uw aanvraag binnen het uur kunnen behandelen (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).

*Verplicht in te vullen velden

Orange respecteert uw privacy. Dat blijkt uit de manier waarop we met uw gegevens omgaan. U leest er alles over op de privacypagina.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht