Connected Business

Onze packs mobiel, internet en vaste telefonie voor bedrijven

Geef uw bedrijf het internet dat het verdient. Wij verbinden ons ertoe u een gigasnelle ervaring te bieden, zowel op kantoor als daarbuiten. Ontdek de kwaliteit en veelzijdigheid van onze producten voor een connectiviteit op maat.

Connected Business

Download : tot 500 Mbps

Upload : tot 50 Mbps

4G back-up inbegrepen

Internet Boost 1 Gbps optioneel momenteel beschikbaar

Onbeperkt, betrouwbaar en gigasnel internet

Vaste telefonie inbegrepen

Mobiele abonnementen naar keuze inbegrepen

Ruim aanbod aan opties voor optimale connectiviteit

Gratis activering

Producten en opties eenvoudig beheren in uw Klantenzone

Meer dan 10 Business-internetverbindingen nodig?

Neem nu contact op voor een persoonlijke offerte op maat van uw professionele behoeften!

Opties voor vaste telefonie Onze professionele oplossingen voor vaste telefonie op maat van uw behoeften

Maak uw keuze tussen een opstelling met of zonder telefooncentrale of kies voor een nog meer uitgebreide ervaring met onze cloud hosting. Onze oplossingen passen moeiteloos in uw bestaande infrastructuur en bieden u optimale flexibiliteit voor een efficiënte bedrijfscommunicatie.

Cloud Telephony

VoIP-technologie met telefooncentrale

Met Cloud Telephony zijn uw medewerkers makkelijk bereikbaar en kunnen ze al hun oproepen beantwoorden, zelfs als ze thuis werken. De virtuele telefooncentrale combineert stabiliteit met flexibiliteit.

Connected Internet Extra

Oplossing op maat, geïntegreerd in uw bestaande telefooncentrale (PBX)

Geniet van flexibele formules op maat van elk individueel werknemersprofiel. Kies voor een eenvoudige installatie, waarbij de oplossing in amper 4 weken in uw bedrijf geïntegreerd wordt. Een vast IP-adres maakt het beheer van intern gehoste bronnen makkelijker.

Geavanceerde opties Nog meer voordelen voor uw internet

Vast IP-adres

Remote access tot uw computers, servers en bewakingscamera's via VPN, plus een eigen mailbox of webserver.

Multisite-oplossingen

Geef uw digitale transformatie een boost met een netwerk dat helemaal van deze tijd is. Een oplossing die prestaties, beveiliging en veerkracht garandeert met het oog op telewerk, cloudapplicaties en de toename van geconnecteerde objecten.

Placeholder image

Voordelen van Orange Waarom kiezen voor een Connected Business-abonnement?

Breedbandinternet

Geniet van een uitzonderlijk snelle verbinding, met een downloadsnelheid van 500 Mbps standaard en tot 1 Gbps optioneel. Een oplossing die speciaal is afgestemd op de noden van bedrijven.

Onbeperkt internet

Een internettoegang zonder beperkingen. Download, stream en werk online in alle vrijheid, zonder u het hoofd te breken over databeperkingen.

4G back-up

Zorg dat uw bedrijf blijft draaien dankzij 4G back-up, standaard inbegrepen voor professionals. Blijf verbonden en operationeel, zelfs als u zonder internet valt.

Orange TV beschikbaar

Krijg toegang tot een schat aan content: Amusement, nieuws en duiding, exclusieve programma's, met Orange TV hebt u alles binnen handbereik.

Mesh WiFi

Kies voor wifi van Orange met een Mesh-huurmodule. Ons team van vakmensen voert de installatie uit volgens de regels van de kunst en controleert de wifiprestaties in uw gebouw, zodat u optimaal verbonden bent.

Geïntegreerde firewall

Beveilig uw data met behulp van onze geïntegreerde firewall. Bescherm uw netwerk tegen online dreigingen, voor een veilige en betrouwbare verbinding.

Gratis installatie

Doe uw voordeel met onze gratis installatie. Geniet van een professionele plaatsing zonder bijkomende kosten.

Tarieven en voorwaarden Tarieven en voorwaarden in detail

Internet

De modem is inbegrepen als u kiest voor het onbeperkt internet voor 55 €/maand. De prijs van 55 €/maand omvat een korting van 7 € die u krijgt voor uw mobiele abonnementen. Zegt u al uw mobiele abonnementen op, dan wordt de prijs van het internet opgetrokken naar 62 €/maand.

Hebt u geen kabel? In sommige gevallen kan Orange het nodige doen voor de installatie. Voor meer info, klik hier

Vast

Het tariefplan unlimited calls omvat onbeperkt bellen naar vaste nummers in België (uitgezonderd premium- en speciale nummers (0900, 070, ...)).

Verder zijn er 2400 minuten inbegrepen naar mobiele nummers in België en vaste en mobiele nummers in Andorra, Australië, Bulgarije, Canada, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Japan, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Marokko, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Palestina, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Taiwan, Tsjechië, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.

(* : enkel naar vaste nummers) De onbeperkte belbundel is geldig voor een normaal persoonlijk en professioneel gebruik (zelfs intensief). Orange behoudt zich het recht voor om de levering van de dienst te beperken, uw contract op te schorten en/of op te zeggen, en/of andere nuttig of nodig geachte maatregelen te treffen.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht