IT-security:

betrouwbaar ondernemen

Investeren in digitale toepassingen betekent ook investeren in cybersecurity. Ontdek hoe u de gegevens van uw bedrijf en uw klanten kan beschermen.

IT-security:
hoe pakken onze klanten het aan?

Europa Ziekenhuizen

Data van patiënten zijn goud waard. In de VS worden illegaal verkregen patiëntendossiers verkocht aan 50 dollar per stuk. De Brusselse Europa Ziekenhuizen willen niet enkel zorg dragen voor de gezondheid van hun patiënten, ze willen ook hun privacy beschermen.

Toppers in de zorg én de cyberveiligheid: hoe pakken ze die unieke combinatie aan?

Technord

Tegenwoordig wordt in de productiesector het verschil gemaakt op digitaal niveau. Cyberbeveiliging is daarom een absolute prioriteit voor bedrijven. Bij Technord gaan Philippe Foucart en zijn team die uitdaging aan.

En dat op een gebied waar AI, robotica en andere digitale ontwikkelingen een revolutie veroorzaken. Hoe pakken zij het aan?

Bescherm uw bedrijf en uw klanten

Wie digitalisering zegt, zegt jammer genoeg ook cybercriminaliteit. Hoe kan u genieten van de voordelen die digitalisering met zich meebrengt, zonder risico te lopen? Bent u op dit moment al voldoende beschermd en wat kan u doen om uw data nog beter te beschermen?

Selfscan

Weet u of uw bedrijf voldoende gewapend is tegen aanvallen van buitenaf?

Aan de hand van enkele vragen kan u controleren of uw IT-security voldoende bescherming biedt tegen cybercriminelen.

Op basis van uw antwoorden ontdekt u op welke punten u goed scoort, maar ook waar de zwakke plekken in uw cyberbeveiliging zitten en uw vertrouwelijke gegevens gevaar lopen.

Doe de test

*Duur: 3 minuten

Whitepaper

IT-security is essentieel voor grote en kleine bedrijven. Hoe pakt u het aan? Waar liggen de risico’s en welke oplossingen bestaan er?

Download nu

Webinar

Hoe gaan cybercriminelen te werk en wat kan u hiertegen doen? In onze webinar toont een ethische hacker hoe een online aanval verloopt.

Bekijk het nu
Aubrey Beelen Product Manager bij BKM-Orange

Expert aan het woord

Het idee dat kmo’s geen interessant doelwit zijn voor cybercriminelen, is al lang voorbijgestreefd. Alle bedrijven, groot en klein, worden op vandaag onder vuur genomen. Bedrijven doen er dus goed aan om hun IT-beveiliging in kaart te laten brengen en oplossingen te zoeken voor de kwetsbare punten in hun verdediging.

 

Ook inzetten op een groter bewustzijn bij de medewerkers is essentieel, aangezien de mens vaak de zwakste schakel blijft.

 

 

Lees meer

Uw data beschermen?
Dat bespreken we graag samen.

Op zoek naar de gepaste oplossing tegen cyberaanvallen? Onze experts bespreken het graag met u. Bezorg ons uw gegevens, dan nemen we binnen de 24 uur contact met u op.

Dit formulier is bedoeld voor bedrijven. Ben je een particulier of medewerker, klik dan hier.
*Verplicht in te vullen velden

Orange respecteert uw privacy. Dat blijkt uit de manier waarop we met uw gegevens omgaan. U leest er alles over op de privacypagina.

connected:

durf ondernemen

Met connected: willen we u niet enkel inspireren op het vlak van IT-security. Ontdek hoe u als kmo kan groeien op het gebied van digitalisering, hybride werken en nieuwe technologie.

 

Digitalisering

Welke digitale tools maken ondernemen efficiënt?

Ontdek meer

 

Hybride werken

Hoe zorgt u ervoor dat ondernemen flexibel wordt?

Ontdek meer

 

Nieuwe technologieën

Welke innovaties maken toekomst-gericht ondernemen mogelijk?

Ontdek meer

Verder lezen over IT-security?

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht