Corporate Internet

Een supersnelle professionele internettoegang nodig voor al uw sites? Corporate Internet is de oplossing voor een beveiligde en gecontroleerde verbinding met het publieke internet. Resultaat: elke bedrijfssite beschikt over een gegarandeerde bandbreedte. Bovendien kan u uw eigen beveiligingsregels en internetrichtlijnen definiëren dankzij de Orange Security Solutions Packages.

Voordelen

Altijd supersnel online

Met Corporate Internet kan u zeer snel surfen en downloaden. Op basis van uw bedrijfsnoden kiest u zelf de gewenste bandbreedte. Bovendien is het datatransmissievolume onbeperkt en kan u kiezen voor een gegarandeerde snelheid. Volledige redundantie vereist? Neem dan een tweede lijn via VDSL, glasvezel of zelfs 4G.

Totale betrouwbaarheid

Corporate Internet is gebaseerd op het glasvezelnetwerk van Orange België dat redundant is opgebouwd en permanent gecontroleerd wordt. Is er toch een probleem? Dan kan u de klok rond terecht bij onze helpdesk. Daarnaast hebt u dankzij de onlinerapporteringsmogelijkheden altijd zicht op de prestaties van uw Corporate Internet.

Beveiligde internettoegang

Om alle beveiligingsrisico’s het hoofd te bieden, hebt u de keuze uit verschillende Orange Security Solutions Packages. Zo bent u zeker van een beveiliging op maat van uw behoeften. Bovendien bevindt elke Security Package zich volledig in de cloud (gehost bij Orange). Anders gezegd: u hoeft geen soft- of hardware te installeren om ze te gebruiken!

Oplossingen die beantwoorden aan uw specifieke noden

Beveiliging op maat van uw bedrijf

Met de Orange Security Solutions Packages beschikt u over de geschikte beveiliging voor uw bedrijfsnetwerk. Op al het inkomend en uitgaand verkeer worden de vooraf gedefinieerde beveiligingsrichtlijnen en parameters toegepast. Gebruikt u uw internettoegang ook om te surfen? Dan is er een speciaal pakket waarmee u extra beveiliging inbouwt om u te beschermen tegen hacking en virussen.

Volledig beheerde dienst

Corporate Internet is gebaseerd op het glasvezelnetwerk van Orange België. Dat staat onder permanent toezicht van het Orange Network Operation Center (NOC). Naast alle onderdelen van uw netwerk, beheren we ook de apparatuur die in uw vestiging geïnstalleerd staat.

Waterdichte SLA’s

Geen verrassingen, daarom stellen wij bij aanvang een duidelijk servicelevelcontract op. Zo weet u wat te verwachten van de beschikbaarheid, hersteltijd en incidentmanagement. Maandelijks bekijken we of we het SLA respecteerden.

Centraal en beveiligd bedrijfsnetwerk

Een IP VPN-netwerk verbindt verschillende lokale netwerken binnen uw organisatie snel, veilig en betrouwbaar. U werkt in alle rust en vertrouwen via vaste en mobiele lijnen, op verschillende plaatsen, vanop afstand en zelfs in het buitenland.

Ontdek onze verwante diensten

Ons netwerk

Orange België is vooral gekend als mobiele operator. Maar wist u dat we ook over één van de krachtigste en betrouwbaarste vaste netwerken beschikken? Orange investeert continu in zijn 2.100 km glasvezelnetwerk.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht