IP VPN

Breng al uw communicatiestromen en al uw applicaties samen op één beveiligd bedrijfsnetwerk, dat beschikbaar is voor al uw medewerkers. En dat ongeacht de locatie van hun werkplek. Bestanden doorsturen, e-mails, CRM, intranet, spraak en video… Alles is gecentraliseerd op een privébedrijfsnetwerk dat toegankelijk is vanuit al uw sites. De ideale oplossing om uw medewerkers te laten telewerken zonder uw vertrouwelijke gegevens in gevaar te brengen.

Orange biedt een breed gamma toegangstypes, van VDSL voor uw kleine en middelgrote infrastructuren tot glasvezel voor uw hoofdkantoor en datacenters. Bovendien kunnen al uw tijdelijke of mobiele sites aangesloten worden op ons 4G-netwerk!

Waarom IP VPN kiezen

Fiabilité

Betrouwbaarheid

Onze oplossing is gebaseerd op het Orange-glasvezelnetwerk, dat permanent gemonitord en proactief beheerd wordt door ons Network Operation Center. U bent zeker van een optimale klantenondersteuning met strikte SLA’s en een helpdesk die 24/24 beschikbaar is.

Continuité de service

Continuïteit van de dienstverlening

Een tweede lijn via VDSL, glasvezel of zelfs 4G garandeert de redundantie van het systeem. U bepaalt de prioriteiten voor uw verkeer en verzekert de permanente toegang tot uw cruciale applicaties dankzij 6 Quality of Service-niveaus.

En ligne avec vos besoins

Afgestemd op uw noden

De configuratie van het IP VPN van elke site is eenvoudig aan te passen als uw noden op het vlak van bandbreedte veranderen. Een verhuizing? Een nieuwe site die moet worden toegevoegd aan uw IP VPN-netwerk? Dat kan eenvoudig, met het type toegang dat u kiest.

Portée internationale

Internationaal bereik

Dankzij de samenwerking met internationale actoren en met Orange Business Services kunnen we u de meest uitgebreide wereldwijde dekking bieden, in meer dan 180 landen. Met één enkel Orange-contract beheert u al uw sites in België en in het buitenland en geniet u van één globale SLA.

Transfert de paiement centralisé

Gecentraliseerd betalingsverkeer

Bundel het betalingsverkeer van al uw verkooppunten of sites dankzij het IP VPN van Orange. U verstuurt alle informatie in één keer naar uw leverancier van betaaldiensten. U gebruikt een directe verbinding met Atos Worldline of een beveiligde internettunnel naar Atos Worldline of eender welke andere betalingsoperator.

Simplicité d’administration

Mobiele toegang

U kan ook gebruik maken van 4G om uw andere sites te verbinden of om over een back-upoplossing te beschikken.

Kies een uiterst complete oplossing

Voiceoplossing op IP

Met VoIP Trunking wordt uw telefonie één van de applicaties van uw IP VPN. Al uw vaste spraakverkeer wordt beheerd op uw IP VPN-netwerk ter vervanging van aparte vaste lijnen voor elk van uw sites.

Toegang tot uw IP VPN via mobiele data

Met IP VPN Everywhere krijgen uw medewerkers toegang tot uw mobiele netwerk van op hun smartphone, tablet of laptop. Zo kunnen ze overal werken alsof ze op kantoor zijn.

Ultrasnelle en beveiligde internetverbinding

Profiteer van een ultrasnelle en beveiligde internettoegang voor al uw sites met Corporate Internet.

Geniet van een netwerk dat continu evolueert

Kies het beste vast netwerk

Orange staat bekend om de uitstekende kwaliteit van haar mobiele netwerk. Maar wist u ook dat we over een betrouwbaar en uitstekend vast netwerk beschikken dat constant evolueert?

Mobiel netwerk

Op zoek naar een mobiel netwerk dat altijd en overal de beste dekking biedt voor uw oproepen en internetverbinding? Ontdek het netwerk van Orange. Wist u trouwens dat u ons 4G-netwerk ook kan gebruiken om tijdelijke, kleine of mobiele site te connecteren?

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht