Shape & Fix maakt het bedrijven graag makkelijk

17.11.2022

Uw hele telefonie en internet samen in één handig pakket? Met Shape & Fix kan het. Combineer flexibiliteit met comfort in een all-in-one formule. We zetten de belangrijkste voordelen op een rijtje.

Shape & Fix is een allesomvattende telefonie- en internetoplossing voor uw bedrijf. Binnen één convergent plan combineren we de flexibiliteit van het mobiele tariefplan Shape met het comfort van een Fix-formule voor vaste telefonie en vast breedbandinternet. Concreet betekent dit dat u één contract voor zowel mobiele als vaste telefonie en internet hebt, met maandelijks één factuur voor al uw telecomkosten en één enkel contactnummer bij technische problemen.

Voordelige opties en formules

Bij de keuze voor een telecompakket speelt het kostenplaatje natuurlijk ook een rol. Welke voordelen brengt Shape & Fix met zich mee?

  • Interessante prijs
    Doordat Shape & Fix verschillende diensten in één pakket combineert, kan u rekenen op de laagste prijs. Met vaste lijn belt u heel voordelig, naar binnen- en buitenland, in dal- én piekuren. Bovendien krijgt u dubbel zoveel mobiele data in vergelijking met de andere Shape-tariefplannen.

  • Flexibele oplossing op maat van uw bedrijf
    Niet al uw medewerkers hebben nood aan dezelfde bel- en databundel. Met Shape & Fix geeft u elk van hen een geïndividualiseerde mobiele formule, die bovendien maandelijks kan worden aangepast. Ook uw formule voor vaste telefonie kan makkelijk worden aangepast aan de infrastructuur die u gebruikt of aan de noden van uw bedrijf. Zo kan u ervoor zorgen dat u op geen enkel moment onnodige kosten voor telecom betaalt.

  • Budget onder controle
    Met Shape & Fix kan u ook gebruikmaken van de gratis dienst Invoice Split. Hierbij spreekt u op voorhand met uw medewerker af welke telecomkosten u voor uw rekening neemt. Ligt het bedrag op de afrekening hoger? Dan wordt dit automatisch aan uw medewerker doorgerekend.

Betrouwbare internetverbindingen

Als Shape & Fix-klant kan u bij Orange kiezen voor een breedbandinternetverbinding via de kabel of via VDSL. Bedrijven die nood hebben aan een vast IP-adres, kiezen best voor een verbinding via VDSL. Op die manier kunnen ze eenvoudig gebruikmaken van een eigen mailserver, webserver of andere servertoepassing die altijd op hetzelfde IP-adres bereikbaar is. Ook kan u zo van buitenaf een VPN-verbinding met uw bedrijfsnetwerk opzetten. Valt de vaste verbinding door een technische storing weg? Dan blijft u dankzij de automatische 4G-back-up zonder onderbreking doorwerken.

Bedrijven die geen nood hebben aan een vast IP-adres en uitgebreide servertoepassingen, kunnen kiezen voor internet via de kabel. Voordeel hierbij is dat u ook makkelijk een tv-aansluiting kan regelen voor uw zaak. Ook bij internet via de kabel is er standaard 4G-back-up voorzien.

Installatie en support

Van aanvraag tot opstart: uw Shape & Fix-aansluiting neemt gemiddeld 20 werkdagen in beslag. De installatie van uw vaste internetaansluiting gebeurt door een professionele technicus. Ook nadien kan u blijven rekenen op de expertise van onze specialisten. Als Orange-klant kan u elke werkdag tussen 8u en 19u én tijdens het weekend rekenen op de ondersteuning van onze professionals. Mocht er een herstelling nodig zijn, dan wordt die meteen de volgende werkdag ingepland.


Geïnteresseerd in onze all-in-one formule voor uw bedrijf? Maak een simulatie en ontdek de Shape & Fix die bij u past!

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht