Altijd up to date met Device Manager

16.11.2023

Torck installeert al bijna 60 jaar garagepoorten, terrasoverkappingen, zonwering en gevelbekleding. De installateurs gebruiken een tablet voor allerlei taken. Met Device Manager garandeert Orange dat de tablet en de nodige apps up to date zijn.

Torck, een familiebedrijf uit Deinze, heeft al bijna 60 jaar ervaring in het installeren van garagepoorten, terrasoverkappingen, zonwering en gevelbekleding. Cedric Torck en zijn broer namen 15 jaar geleden de zaak over. En die nieuwe generatie zit niet stil.

"We beschikken over een eigen atelier, een schrijnwerkerij en een lakinstallatie, waar we al onze poorten in de kleur aflakken die de klant kiest. Maar onze echte toegevoegde waarde ligt in de installaties bij onze klanten," benadrukt Cedric Torck.

 

Ervaren installateurs op de baan

"Binnen ons team van 45 personeelsleden zijn 25 ervaren installateurs continu op de baan," gaat de zaakvoerder verder. "Ze werken dagelijks op wel 50 verschillende locaties, variërend van grote installaties die een week duren tot kleine interventies." De installateurs nemen bij hun klantenbezoeken een tablet mee. Hierop stellen ze de rapporten van hun installaties of interventies op, raadplegen ze handleidingen en gebruiken ze andere nuttige apps zoals OneDrive, Waze of e-mail.

 

Device Manager biedt ons meer continuïteit en uniformiteit en minder uitval.

Cedric Torck

 

Overal dezelfde apps

"Het was een hele uitdaging om te garanderen dat alle tablets over dezelfde apps en ook dezelfde versies beschikten," blikt Cedric Torck terug. "Onze accountmanager bij Orange kwam tijdens ons jaarlijks gesprek met een geknipte oplossing: Device Manager." De introductie in de zaak verliep soepel: "Het instellen was in het begin eventjes zoeken. Gelukkig kon een expert van Orange ons begeleiden. Hij kwam meteen met tips en oplossingen.”

 

Continuïteit en uniformiteit

Installateurs die nu op pad gaan, weten zeker dat ze over de juiste versies van apps beschikken. En als ze een nieuwe app nodig hebben, hoeven ze niet meer hun tablet binnen te brengen en dagen te wachten. "Device Manager biedt ons meer continuïteit en uniformiteit en minder uitval," vat Cedric Torck samen. "Als we iets willen configureren of installeren, hoeven we dat nu maar één keer te doen en kunnen we het moeiteloos dupliceren op alle tablets."

 

Persoonlijk contact

Torck is al jaren een tevreden klant van Orange: "We hebben een vaste accountmanager die altijd klaarstaat als we vragen hebben of aanpassingen willen. Ik kan ook altijd rekenen op een snelle reactie wanneer ik bel of een e-mail stuur. Orange geeft ons een niveau van klantenservice dat tegenwoordig niet altijd even vanzelfsprekend is, wat toch wel bijzonder is voor zo'n groot bedrijf."

 

Wil u ook uw mobiele toestellen op afstand beheren? Neem contact op met uw accountmanager en ontdek alle mogelijkheden van Device Manager.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht