Arena Carmelo Toitures: een optimale dekking

26.01.2018

"Een stabiele mobiele telefoonlijn en internetverbinding: onmisbaar op de werf."

Arena Carmelo Toitures is gespecialiseerd in dakwerken en afwerkingen. Zowel de baas als de verantwoordelijken zijn altijd aan de slag op de werf. Een goede communicatie is dus onmisbaar, niet alleen onderling, maar ook met de medewerkers op kantoor en de leveranciers. Voor die vlotte communicatie kunnen ze rekenen op Orange, en dat allemaal tegen een betaalbare prijs.

 

De uitdaging

Optimale vaste en mobiele communicatie

"Voor een bouwbedrijf als het onze zijn een goede mobiele telefoonlijn en een stabiele internetverbinding op de werf onmisbaar," vertelt Carmelo Arena, zaakvoerder van Arena Carmelo Toitures. "Op kantoor moet de internetverbinding vooral snel zijn. Onze twee medewerkers op kantoor sturen veel e-mails en gebruiken het internet intensief. Wanneer we op de werf weinig tijd hebben, bellen we hen en vragen hen om informatie op te zoeken. En dat gebeurt behoorlijk vaak! Op de werf bellen mijn twee verantwoordelijken en ik elkaar gemakkelijk twee tot drie keer per dag om de voortgang van de werken te bespreken. We gebruiken onze gsm ook om bijvoorbeeld een leverancier te bellen wanneer we technische informatie nodig hebben. Bovendien moeten we snel online iets kunnen opzoeken. Als de architect me tijdens een werfbespreking vraagt welk product we waar gaan gebruiken, kan ik de technische fiche van een gekozen materiaal meteen opzoeken. Vroeger ging dat niet altijd even vlot, omdat de internetverbinding bij onze vorige leverancier verre van optimaal was."

 

De oplossing

Een goede vaste en mobiele dekking

"Een bevriende aannemer raadde me Orange aan. Toen de vertegenwoordiger me zijn producten voorstelde, heb ik niet lang getwijfeld, want hij kwam echt met een heel interessant aanbod," benadrukt Carmelo Arena. "Aanvankelijk was ik bang dat er problemen met de dekking zouden zijn, maar dat bleek totaal niet het geval." Bovenop de vaste adsl-lijn op kantoor koos het bouwbedrijf voor Shape & Fix Basic met vijf mobiele abonnementen: vier keer Shape Intense met onbeperkt bellen en sms'en en 20 GB om te surfen, en één keer Shape Traveller voor de zaakvoerder, die ook in het buitenland zijn zaken verder kan afhandelen. "Ik zou Orange aan iedere aannemer aanraden, vooral aan wie wil besparen op zijn telecomfactuur. En Data Bonus met dubbele data is de kers op de taart, want nu hoeven we minder op ons verbruik te letten dan vroeger. Dat werkt een stuk comfortabeler." 

 

Het resultaat

Telecomfactuur ligt de helft lager

Vroeger kreeg Arena Carmelo Toitures afzonderlijke facturen voor alle telecomdiensten. "Het was niet gemakkelijk om alles terug te vinden op al die facturen," aldus de zaakvoerder. "Sinds we bij Orange zijn, staat alles duidelijk op één overzichtelijke factuur. Maar het grootste voordeel blijft toch de prijs. Die ligt echt veel lager dan vroeger. Bij onze vorige operator was mijn basisforfait iets goedkoper, maar ik ging voortdurend boven mijn limiet en dat kostte me een fortuin. Elke keer nam ik me voor om de volgende maand beter op te passen, maar tevergeefs. Nu is mijn abonnement Shape Traveller uitgebreider. Het dekt al mijn databehoeften en ik blijf altijd onder mijn limiet. Uiteindelijk ligt mijn factuur nu de helft lager!" 

 

 

Meer weten over onze oplossingen voor bouwprofessionals? Neem snel contact met ons op.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht