Boarding Concept, trouwe klant van Orange

09.12.2021

Het Brusselse bedrijf Boarding Concept, dat gespecialiseerd is in diverse printoplossingen, vertrouwde zijn telecomdiensten toe aan Orange. Een trouwe samenwerking die al startte bij het prille begin van het bedrijf, nu 21 jaar geleden.

Boarding Concept werd in 2001 opgericht door Michel Darchambeau, nu algemeen directeur. In het begin konden zelfstandigen en bedrijven hier terecht voor het afdrukken van visitekaartjes. Bestellen gebeurde volledig online. De gebruikersnaam en het wachtwoord van iedere klant werden op de website opgeslagen, zodat de klant alles bij een volgende bestelling gemakkelijk kon aanpassen. Daarna breidde Boarding Concept zijn aanbod uit met briefhoofden en enveloppen. In de loop van de jaren groeide het dienstenaanbod nog verder: het bedrijf biedt zijn klanten nu ruime printmogelijkheden, op verschillende materialen en in de meest uiteenlopende formaten.

 

Trouw partnership

Aanvankelijk had Michel Darchambeau een gsm met herlaadkaart en "een magisch telefoonnummer dat eindigde op 82.82.82", herinnert hij zich. Sindsdien is Boarding Concept steeds trouw gebleven aan zijn operator Orange. Intussen werden de activiteiten uitgebreid en kwam er heel wat personeel bij, vooral in de commerciële teams. Daarom koos het bedrijf voor Shape & Fix met telefonie en internet, zowel vast als mobiel. 

"Met die volledige telecomoplossing kunnen we onbeperkt mobiel bellen en mobiel surfen voor een betaalbare prijs. Bovendien kunnen we onze uitgaven op voorhand vastleggen en het verbruik van iedere medewerker opvolgen", legt Michel Darchambeau uit.

 

Eén oplossing voor alles

Op kantoor hebben de medewerkers een krachtige VDSL2-aansluiting met vast IP-adres met 100 Mbps downloadsnelheid en 200 Mbps uploadsnelheid. "Die snelheden zijn ideaal om snel en veilig grote bestanden te downloaden en te versturen, wat zeker voor grafische documenten geen overbodige luxe is", licht Darchambeau toe. Het aanbod omvat ook twee analoge lijnen. Ook als ze onderweg zijn, kunnen de medewerkers in optimale omstandigheden bellen dankzij het ruime mobiele netwerk van Orange.

 

Stabiliteit

"Telecom speelt voor ons als kmo echt een belangrijke rol", besluit Michel Darchambeau. "Als trouwe klant van Orange kunnen we rekenen op AS Mobility, Business Partner van Orange, als antwoord op al onze telecombehoeften. Zo kunnen wij ons toeleggen op de kern van onze zaak."

 

Ook op zoek naar een allesomvattende telecomformule voor uw kmo? Ontdek Shape&Fix, onze all-in-one-oplossing.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht