Hybride werken: flexibiliteit in de praktijk

15.12.2022

Hybride werken is niet in elke sector even evident. We gingen in gesprek met autohandelaar Michaël Mazuin en vroegen extra advies aan onze expert. Ontdek hier hoe zij naar hybride werken kijken.

Flexibelere werkuren, kunnen kiezen voor de locatie waar je het meest efficiënt kan werken, minder woon-werkverkeer … De voordelen van hybride werken voor de werknemers zijn intussen goed gekend. Maar wat als hybride werken niet zo evident is? We vroegen het aan een ondernemer die toch de stap durfde te zetten.

Hybride werken: een nieuwe visie op digitalisering

Tijdens de coronapandemie maakten veel bedrijven voor het eerst kennis met hybride werken, ook in sectoren waar dat eigenlijk niet zo vanzelfsprekend is. We spreken hierover met Michaël Mazuin, van de gelijknamige groep van autogarages. Hij ontdekte dat hybride werken ook voor autoverkopers een haalbare kaart is en ontwikkelde zo een nieuwe visie op digitalisering. Laat u inspireren door zijn getuigenis.

 

 

Hybride werken op maat van uw bedrijf

Wie hybride werken zegt, zegt werken in de cloud. Dat bevestigt ook Vincent Desmarets, Product Marketer bij Orange Belgium: “Door over te stappen naar de cloud, kunnen bedrijven veel flexibeler werken.” Er bestaan intussen dan ook heel wat cloud-toepassingen die samenwerken van op afstand faciliteren. Bedrijven doen er echter goed aan om op zoek te gaan naar een oplossing die bij hun onderneming past. “Als bedrijf wil je toch dat je medewerkers overal zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Hybride werken is altijd een omni-challenge verhaal. Niet in het minst omdat naast het technologische, ook de menselijke factor cruciaal is. Dat werd de afgelopen jaren misschien wat te vaak vergeten,” voegt Vincent Desmarets nog aan.

 

Hebt u al een telefooncentrale die hybride werken perfect ondersteunt? Doe de selfscan en ontdek of onze virtuele telefooncentrale de juiste tool is voor u en uw medewerkers.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht