Hybride werken: flexibiliteit in de praktijk

15.12.2022

Hybride werken geeft werknemers meer flexibiliteit, tot hun grote tevredenheid. Maar hoe kijken ondernemers naar deze manier van werken? We laten een ervaringsdeskundige aan het woord en vragen raad aan een specialist.

Flexibelere werkuren, kunnen kiezen op welke locatie je het meest efficiënt werkt, minder woon-werkverkeer … De voordelen van hybride werken voor werknemers zijn intussen goed gekend. Maar wat zijn de voordelen voor werkgevers? We vroegen het aan één van hen.

Hybride werken: werken met talenten van overal

Tijdens de coronapandemie maakten veel bedrijven voor het eerst kennis met hybride werken. Het Gentse bedrijf Teamleader, dat work management software ontwikkelt, had al langer ervaring en kon dus ook snel schakelen. CEO Jeroen De Wit is al sinds de oprichting van zijn bedrijf voorstander van ‘remote werken’. “Talent vind je niet enkel in Gent, talent vind je wereldwijd. Door onze manier van werken kunnen we makkelijk dat wereldwijde talent aantrekken.” Ontdek het verhaal van Teamleader in onderstaande video.

 

 

Hybride werken op maat van uw bedrijf

Wie hybride werken zegt, zegt werken in de cloud. Dat bevestigt ook Diederik Beckers, Product Development Manager Collaboration bij BKM-Orange: “Door over te stappen naar de cloud, kunnen bedrijven veel flexibeler werken.” Er bestaan intussen dan ook heel wat cloudtoepassingen die samenwerken van op afstand faciliteren. Bedrijven doen er echter goed aan om op zoek te gaan naar een oplossing die bij hun onderneming past. “Als bedrijf wil je toch dat je medewerkers overal zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Daarom brengen onze ‘solution architects’ de specifieke behoeftes rond hybride werken in kaart en zoeken zo een oplossing op maat van het bedrijf. Dit gaat over alles wat interactie mogelijk maakt, gaande van een telefooncentrale tot collaboration tools en connectiviteit”, voegt Diederick Beckers nog aan.

 

Hebt u al een telefooncentrale die hybride werken perfect ondersteunt? Doe de selfscan en ontdek of onze virtuele telefooncentrale de juiste tool is voor u en uw medewerkers.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht