4 voordelen van IT en telecommunicatie onder één dak

12.02.2020

In onze complexe wereld willen bedrijven meer en meer een beroep doen op een end-to-end-ICT-leverancier in plaats van samen te werken met diverse partijen. In zee gaan met één partner heeft dan ook belangrijke voordelen

1. Zoek niet meer naar experts

De ICT-wereld van vandaag is zo complex dat elke leverancier zich specialiseert in een specifiek domein. Maar hoe vindt u betrouwbare partners in een domein waarin u zelf geen expert bent? End-to-end-leveranciers zoals Orange werken samen met een brede groep van partners (BKM, Lookout, …) voor hun expertise, hun diensten en hun producten. Zo hoeft u zelf niet meer op zoek te gaan naar de meest geschikte expert voor elk domein, maar krijgt u eenvoudig toegang tot een breed ecosysteem van gecertificeerde partners.

 

2. Eén aanspreekpunt is voldoende

Steeds meer ICT-projecten zijn multidisciplinair. Om uw uitdagingen aan te pakken, dient u dan ook niet alleen een beroep te doen op meerdere specialisten, maar moet hun werk ook gecoördineerd worden. Een end-to-end-ICT-partner coördineert het werk van alle partners en zorgt dat u één contactpersoon hebt die u tijdens het hele implementatietraject begeleidt. 

 

3. Iemand houdt het grote plaatje in het oog

De ratrace van het dagelijkse beheer van ICT-diensten en de uitrol van een implementatietraject zijn belangrijk. Maar voor een succesvol beheer van uw telecom dient ook iemand het grotere plaatje te bekijken. Een end-to-end-partner die een overzicht heeft over alle ICT-partners voor uw implementatietraject is de geknipte partij daarvoor. Alleen zo ontwikkelt u een doordachte ICT-strategie die uw bedrijfsdoelstellingen optimaal ondersteunt.

 

4. U krijgt een oplossing op maat van uw behoeften

Als u zelf diverse partijen aanspreekt voor een multidisciplinair ICT-project, dan levert dat zelden een optimale implementatie op. Elke partij heeft tenslotte eigen voorkeuren. Een end-to-endpartner die uw noden kent en luistert naar uw behoeften, is ideaal geplaatst om u een oplossing op maat voor te stellen. En u daarvoor met de meest geschikte ICT-partners in contact te brengen.

Orange biedt een hele reeks oplossingen aan om u te ondersteunen in uw ICT, van connectiviteit, apparaten en toepassingen, tot data intelligence en business consulting.

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare end-to-end-ICT-partner? Neem dan contact met ons op voor een gesprek.

 

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht