5 keer uw dag gered dankzij mobiele data

28.09.2017

Onderweg informatie opzoeken, webinars bekijken, bestanden in de cloud opslaan, documenten delen met collega's, videoconferencing, ... Dubbel zoveel mobiele data kunnen uw dagelijkse productiviteit een echte boost geven.


Mobiele data gebruikt u vaker dan u beseft. Meer nog, u kan niet meer zonder. Deze vijf situaties zijn ongetwijfeld herkenbaar:

 

1. Op zakenreis

Op zakenreis wilt u natuurlijk uw e-mails lezen, bestanden raadplegen en uploaden. Met het dubbele datavolume van Shape & Fix surft u zorgeloos, ook in het buitenland. Zo verlopen uw zakenreizen nog vlotter.

 

2. Snel iets bestellen

U bent als technicus een probleem aan het oplossen bij een klant, maar u mist een belangrijk wisselstuk? Dan zoekt u snel op uw tablet welke bouwmarkt dit stuk in voorraad heeft en wat de dichtstbijzijnde vestiging is. Of het inktpatroon van de printer is leeg? U bestelt onmiddellijk een nieuw inktpatroon met uw smartphone. De volgende ochtend wordt het geleverd.

 

3. Overal toegang tot informatie

Met dubbel zoveel data op uw smartphone surft u zorgeloos. Bekijk webinars om bij te leren, maak back-ups van uw bestanden in de cloud en deel documenten uw met collega's via Dropbox. Waar u ook bent.

 

4. Communiceren met collega's

Gebruik uw smartphone om te communiceren met uw collega's zoals u wilt. Kies instant messaging voor een snelle vraag, VoIP voor een gesprek of videoconferencing om vergaderingen op afstand bij te wonen, waar u zich ook bevindt.

 

5. In de auto

Er zijn heel wat apps die u niet alleen de weg wijzen, maar u ook helpen om de files te vermijden. En dankzij waarschuwingen voor flitser, ongevallen, wegversmallingen, objecten op de weg, enz. geraakt u veilig op uw bestemming. Wist u trouwens dat Coyote standaard is inbegrepen in Shape Ultimate, Intense en Traveller?

 

Geïnteresseerd in een businessboost dankzij dubbele data? Bekijk onze filmpjes.

Breng zeker ook uw medewerkers op de hoogte. Bezorg hen deze PDF met interessante info. Zo zijn ook zij op de hoogte van dit buitengewone voordeel en kunnen ze genieten van dubbel zoveel mobiele data om zorgeloos te surfen.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht