8 redenen om vast en mobiel te combineren met Shape & Fix

22.05.2019

De flexibiliteit van mobiele telefonie combineren met de krachtige breedbandverbinding van vast internet? Ontdek Shape & Fix, de meest complete telecomoplossing van Orange.

De combinatie van vaste en mobiele telefonie is een troef voor elk bedrijf. We geven u graag acht redenen waarom Shape & Fix de enige telecomoplossing is die uw onderneming nodig heeft:

 

1. Behoud het overzicht

Met Shape & Fix houdt u zelf de touwtjes in handen. Deze formule biedt u tal van mogelijkheden, zonder een complexe administratie. U hebt slechts één contract voor zowel mobiele als vaste telefonie en internet. U krijgt maandelijks één factuur voor al uw telecomkosten. Bij problemen hoeft u maar één nummer te bellen. Uw contactpersoon is bovendien dagelijks bereikbaar tussen 8 en 19 uur, ook op zaterdag.

 

2. Kies formules op maat van uw medewerkers

Uw administratief personeel op kantoor heeft wellicht voldoende aan een kleine mobiele bel- en databundel, terwijl uw vertegenwoordigers de hele dag door bellen en surfen, in binnen- en buitenland. Dankzij Shape & Fix geeft u elk van hen een geïndividualiseerde mobiele formule en bent u zeker dat iedereen tegen een optimale kostprijs belt. Ook voor vaste telefonie kiest u in functie van uw infrastructuur.

 

3. Geniet van een overvloed aan data

Bij Shape & Fix Comfort, Extra en/of Basic met digitale lijnen geniet u van het voordeel Data Bonus: dubbel zoveel mobiele nationale data, elke maand opnieuw. Dit is het meest genereuze tariefplan op de markt en dus dé oplossing om uw medewerkers zonder zorgen te laten communiceren. Grote bestanden met collega's uitwisselen, uw bestanden tussen uw mobiele toestellen en uw kantoor synchroniseren, constant in contact zijn met collega's en onderweg probleemloos gebruik maken van de krachtigste apps – niets houdt de groei van uw bedrijf nog tegen.

 

4. Controleer eenvoudig uw budget met Invoice Split

Dankzij de gratis dienst Invoice Split bepaalt u op voorhand welke telecomkosten u betaalt voor uw medewerkers. Is het bedrag op de factuur hoger? Dan krijgt uw medewerker een persoonlijke factuur met het resterende saldo. Dé ideale manier om vervelende discussies te vermijden.

 

5. Bel voordelig met uw vaste lijn

Met de vaste lijn van Orange belt u tegen de laagste prijs, zowel in binnen- als buitenland. Binnen Shape & Fix hoeft u geen rekening meer te houden met dal- of piekuren, u belt op elk moment van de dag voordelig .

 

6. Bel voordelig naar uw collega's

Medewerkers die zich tijdens het bellen zorgen maken over hun belbundel, kunnen zich niet ten volle op hun werk richten. Ook hier reikt Shape & Fix u de hand. Zo betaalt u bij Shape & Fix Extra Pra niet voor oproepen van vaste lijn naar vaste lijn tussen collega's in België. Met Shape Plus, Ultimate, Intense en Traveller belt u bovendien ook mobiel gratis naar alle Orange-nummers én alle vaste lijnen in België.

 

7. Geniet van maximale flexibiliteit

De markt verandert constant, uw bedrijf dus ook. Met Shape & Fix kan u elke maand eenvoudig en gratis de formules van uw werknemers aanpassen. Ook uw vaste telefonie kan eenvoudig aangepast worden bij wijzigingen van uw bedrijfsinfrastructuur.  

 

8. Krachtige technologie met professionele ondersteuning

Met Shape & Fix krijgt u een razendsnelle professionele internetverbinding (VDSL2) met een mobiele 4G back-upverbinding. Binnen één tariefplan geniet u dus van een krachtige breedbandverbinding én van een uitstekend netwerkbereik.
 

Meer weten over Shape & Fix, de complete telecomoplossing van Orange voor bedrijven? Ontdek hier alle voordelen.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Bent u al business klant bij Orange?