5 essentiële vragen over Shape & Fix, het totaalaanbod van Orange

28.11.2019

U wil een stabiele telecomoplossing voor uw vaste lijn, mobiele telefonie en internet? Shape & Fix van Orange biedt het u allemaal: een convergent aanbod met Data Bonus en slechts één factuur.

1. Wat is Shape & Fix precies?

Shape & Fix is een allesomvattende oplossing: het comfort en de flexibiliteit van het mobiele tariefplan Shape wordt gecombineerd met Fix voor vaste telefonie en een breedbandinternetverbinding. Voor die totaaloplossing voor uw bedrijf hebt u één contactpersoon, één contract en één globale factuur.

 

2. Is Shape & Fix voordeliger voor mij? 

Doordat u met Shape & Fix verschillende diensten in één pakket opneemt, kan u profiteren van de laagste prijs. Bovendien krijgt u dubbel zoveel mobiele data in vergelijking met de andere Shape-tariefplannen.

 

3. Kan ik overal rekenen op de internetverbinding van Shape & Fix?

Uw breedbandinternetverbinding heeft bij ons een vast IP-adres. Dat betekent dat uw bedrijf eenvoudig kan gebruikmaken van een eigen mailserver, webserver of andere servertoepassing die altijd op hetzelfde IP-adres bereikbaar is. Ook kan u van buitenaf een VPN-verbinding met uw bedrijfsnetwerk opzetten. Laat uw internetverbinding het afweten? Dan treedt automatisch een 4G-router in werking en blijft u vlot doorwerken.

 

4. Is dat wel veilig, Shape & Fix?

De firewall in de modem sluit of verbergt standaard alle poorten voor inkomende verbindingen via het internet. Geen enkel apparaat op uw bedrijfsnetwerk is daardoor standaard zichtbaar of bereikbaar van buitenaf. Cybercriminelen kunnen dan ook geen zwakke punten in uw netwerk vinden. Als u servertoepassingen op internet wil aanbieden, kan u uiteraard specifieke poorten openen.

 

5. Hoe gebeurt de installatie? 

Van bestelling tot ingebruikname: uw Shape & Fix-aansluiting neemt maar vier weken in beslag. De installatie van uw Fix-aansluiting gebeurt door een professionele technicus. Als Orange-klant kan u elke werkdag tussen 8 u en 19 u én tijdens het weekend rekenen op de ondersteuning van onze professionals. Mocht er een herstelling nodig zijn, dan wordt die meteen de volgende werkdag ingepland.

 

Meer weten? Voer een simulatie van uw Shape & Fix-tariefplan uit of neem contact op met uw accountmanager.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht