Wees gerust, onze experten zijn er voor u!

22.05.2018

Onze Business Experts staan klaar om samen met u Fixed Mobile Unification te integreren in uw dagelijkse manier van werken. Van de kick-offmeeting over de configuratie tot de opvolging na installatie, ze begeleiden u bij elke stap.

Reken op onze Business Experts

Met Fixed Mobile Unification (FMU) belt u vast én mobiel via een IPBX-telefooncentrale. En dat is niet alles: u bouwt zelf uw telecomoplossing op maat van uw bedrijf en uw medewerkers. Maar dat hoeft u niet alleen te doen. De Business Experts van Orange zetten heel graag hun ervaring in om u professioneel advies te geven en u te begeleiden bij elke stap van het implementatietraject.

We zetten alvast de stappen in dat traject even op een rij:

 1. Kick-offmeeting
  Tijdens deze eerste stap nemen onze experten de tijd om aandachtig te luisteren naar uw wensen zodat zij die kunnen vertalen in een gepaste en professionele oplossing. Vervolgens leggen we samen met u de omvang, de configuratievereisten en de planning vast, inclusief alle mijlpalen en data van oplevering. De planning is uiteraard afhankelijk van de opzet en configuratievereisten.

 2. IP VPN en configuratie
  Om met de configuratie te kunnen starten, hebt u eerst een IP VPN-verbinding nodig. Deze maakt een veilige verbinding van uw bedrijf met alle communicatiestromen —telefoon en data — en applicaties mogelijk. Bovendien vormt die verbinding de basis om de diensten van Fixed Mobile Unification in te stellen. Zodra dat in orde is, zetten we de configuratie op punt volgens de afspraken die we maakten tijden de kick-offmeeting.

 3. Bevestiging en activering
  Vooraleer we FMU activeren en dus live zetten, testen we alle instellingen op basis van praktische gebruikersscenario's. Op dat moment kan u nog bijsturen, indien nodig. U ontvangt ook een testrapport voor alle instellingen. Zo bent u zeker dat alles grondig werd getest met uw eigen infrastructuur. Daarnaast zorgen we voor een praktische opleiding voor uw IT-verantwoordelijke zodat alle knowhow in uw bedrijf blijft. Na de activatie zetten we een paar accounts over zodat u ook zelf praktijktesten kan uitvoeren.

 4. Lancering en overdracht
  Tijdens deze laatste fase wordt FMU gelanceerd en kan u onmiddellijk genieten van alle voordelen die deze geïntegreerde oplossing u biedt. U zal direct merken dat er meer tijd overblijft om te focussen op uw zaak; maar ook dat het makkelijker is om af en toe echt los te koppelen. Uw telefonie en bereikbaarheid, daar wordt nu automatisch voor gezorgd.

 5. Ondersteuning
  U kan altijd een beroep blijven doen op onze Business Experts en onze diensten na verkoop. Wil u bestaande accounts verwijderen of nieuwe gebruikers toevoegen? Dat kan via een geautomatiseerd proces. We houden de IT-verantwoordelijke natuurlijk altijd op de hoogte van elke aanpassing in de configuratie.

Meer weten over FMU?

Meer weten over deze professionele oplossing? Bekijk alle mogelijkheden van FMU in dit filmpje.

Overtuigd?
Ga dan naar business.orange.be/contactfmu. We helpen u heel graag verder.

Al klant?
Neem dan zeker contact op met uw accountmanager.

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.