Elke medewerker is anders, wij passen ons aan

15.06.2018

Elke medewerker is anders. Een flexibel pakket mobiele data telt dus meer dan ooit. Dankzij het Shape-aanbod van Orange beschikken uw medewerkers over voldoende data en kunnen ze hun verbruik zelf opvolgen.
 

De economie boomt. En meer business betekent ook meer nood aan (mobiele) data voor uw medewerkers. Data zijn immers cruciaal voor hun productiviteit. En hun datakracht helpt uw bedrijf sneller vooruit.

De databehoefte per medewerker kan wel grondig verschillen, door de jobinhoud maar ook door de manier van werken. Sommige medewerkers zijn vaak onderweg of in het buitenland, andere eerder sporadisch. Wat de databehoefte ook is, wij beschikken over een geschikt data-aanbod of een roamingbundel op maat. 

Met Shape van Orange krijgen bedrijven de keuze uit mobiele oplossingen op maat van elke medewerker. Shape is namelijk een flexibel tariefplan dat bestaat uit zes formules: Light, Basic, Plus, Ultimate, Intense en Traveller. Zo kan u bijvoorbeeld met Shape Intense genieten van maar liefst 20 GB inbegrepen data.

Bovendien kan u die formules ook makkelijk aanpassen. Uw medewerkers kunnen met hun My Orange-app checken welk tariefplan ze hebben en hoeveel data ze precies verbruiken. Op die manier weten ze op elk moment of ze nog voldoende data hebben en kunnen ze de fleetmanager vragen om aan te passen, indien nodig. Kortom, Shape is transparant, flexibel en comfortabel.
 

Lees meer over Shape van Orange.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht