Altijd genoeg data met de roamingbundels van Orange

21.06.2019

Of u nu occasioneel of regelmatig buiten de EU reist, met de nieuwe roamingbundels beschikt u altijd over voldoende volume om te mailen en te surfen. Dankzij het uitgebreide Orange-aanbod vindt u zeker een bundel die bij u past. 

Wanneer u voor het werk in het buitenland verblijft, wilt u steeds beschikken over mobiel internet, ook buiten de EU. Maar wat als u uw bundel overschrijdt? Om dat te voorkomen lanceert Orange nieuwe roamingbundels met meer datavolume. Zo hebt u altijd voldoende volume ter beschikking zonder onverwachte bijkomende kosten. We geven u graag een overzicht van de mogelijkheden.

 

Best Destinations Data en World Data

Reist u regelmatig buiten de EU? Dan is de bundel Best Destinations Data de juiste keuze. Voor een maandelijks bedrag van 95 € (excl. btw) beschikt u over 3 GB in de zone Best Destinations. Deze zone omvat 23 landen waaronder USA, Zwitserland, Russische Federatie, China, India en Singapore. De bundel is niet geldig in de EU, daar kan u gebruikmaken van uw nationale databundel. 

Reist u regelmatig naar landen buiten de Best Destinations-zone? Dan opteert u best voor World Data. Deze maandelijkse optie van 330 € (excl. btw) biedt u 2 GB overal ter wereld, behalve in de EU.  Zo kan u blijven werken in optimale omstandigheden en kan u overal mailen, surfen, down- en uploaden, videoconferenties hebben …

 

Een Pass

Reist u sporadisch buiten de EU? Dan is de Best Destinations Pass een interessante optie. Het is een tijdelijke bundel van 3 GB, geldig in de Best Destinations-zone gedurende 40 dagen. Hiervoor betaalt u eenmalig een bedrag van 95 € (excl. btw).

Voor sporadische reizen buiten de Best Destinations-zone kiest u de World Data Pass. Ook dit is een tijdelijke bundel van 2 GB, die gedurende 40 dagen geldig is in de hele wereld, behalve in de EU en die eenmalig 330 € (excl. btw) kost. 

 

Combineren mogelijk

U hebt één van de maandelijkse bundels, maar toch nog meer volume nodig? Dan kan u bovenop uw bundel een Pass aanschaffen en zo vermijden dat u uw bundel overschrijdt. 

 

Altijd en overal voldoende volume 

Of u nu sporadisch of regelmatig buiten de EU reist, met de nieuwe bundels van Orange beschikt u altijd over voldoende data, zonder het risico te lopen te veel volume te verbruiken.

 

Schenk uzelf gemoedsrust. Bekijk de databundels en hun voorwaarden.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht