Beveilig uw bedrijf gratis tegen cyberaanvallen

26.03.2024

Vorig jaar werden er voor het eerst meer cyberaanvallen vastgesteld bij kmo’s dan bij grote bedrijven. Met Lookout Premium voorkomt u dat uw bedrijf het volgende slachtoffer wordt. Bovendien is deze krachtige app inbegrepen in uw Shape-formule.

Het aantal wereldwijde cyberaanvallen is in 2023 alweer met een kwart gestegen, na een stijging van 120 % in 2022. Bovendien richten cybercriminelen zich nu ook op kmo’s. In 2020 kreeg 42 % van alle kmo’s te maken met cyberaanvallen, met de nodige problemen en verliezen als gevolg. Hoe komt dat? Werknemers gebruiken thuis of op locatie steeds vaker een mobiel toestel om toegang te krijgen tot bedrijfsdata, en zijn vaak onvoldoende beschermd tegen de gevaren die hierbij komen kijken. En dat weten cybercriminelen ook.

 

Gratis mobiele beveiliging

Het goede nieuws is dat u uw bedrijf kosteloos en eenvoudig kunt beschermen tegen cyberaanvallen op de mobiele toestellen van uw medewerkers. Bij elke Shape-formule van Orange Belgium zit Lookout Premium meteen mee in het pakket. En dat zonder extra kosten. Lookout Premium is de wereldwijde nummer 1 in mobiele beveiliging en de enige oplossing die mobiele beveiliging, veilig surfen en diefstalbescherming verenigt in één app.

We sommen de voordelen voor u op.

 

Slimme diefstalbescherming

Heeft een medewerker zijn toestel verloren? Via zijn online account kan hij zijn toestel meteen lokaliseren en een alarm af laten gaan, waardoor het toestel makkelijk teruggevonden kan worden.

In geval van diefstal signaleert Lookout Premium bovendien alle abnormale activiteit, zoals iemand die met een foute code probeert in te loggen of de app probeert te verwijderen. U kunt uw toestel makkelijk vanop afstand vergrendelen of alle gegevens die erop staan verwijderen. Zo blijven uw bedrijfsgegevens beschermd.

 

Overal veilig surfen en downloaden

Met Lookout Premium kunnen uw werknemers overal veilig verbinding maken met openbare wif-netwerken. De app controleert immers het gedrag van wifi-hotspots om een veilige verbinding te garanderen, biedt realtime bescherming tegen frauduleuze websites, en informeert de gebruiker over eventuele risico’s rond het delen van persoonlijke gegevens. Vertrouwelijke informatie zoals e-mailberichten en wachtwoorden blijft op die manier altijd afgeschermd.

Telkens een werknemer apps of bijlagen downloadt of gebruikt, zal Lookout Premium ze eerst analyseren om bedreigingen te stoppen voor ze schade kunnen veroorzaken.

 

Altijd op de hoogte

Lookout Premium bericht over de meest recente aanvallen op verschillende bedrijven. Zo weet u meteen of uw favoriete apps en websites besmet zijn geraakt sinds uw laatste gebruik.

 

Download Lookout Premium nu gratis via de My Orange App.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht