Hoe installeer ik Lookout Premium op mijn smartphone?

Uw smartphone is een essentieel deel van uw leven, zowel professioneel als privé. Bijgevolg bevat uw smartphone gevoelige informatie en vertrouwelijke gegevens. Het is belangrijk om deze veilig te stellen.

Lookout Premium is een applicatie die u en uw werknemers kunnen gebruiken om uw smartphone en privacy te beschermen tegen bedreigingen zoals malware, veiligheidslekken, phishing, enz. Zelfs op afstand kan er ingegrepen worden, met functies zoals Remote Lock en Remote Wipe.

De app is eenvoudig in gebruik en gaat vertrouwelijk om met uw gegevens.

Dankzij een exclusieve samenwerking tussen Orange en Lookout, kunnen we u de activering en gebruik van de mobiele app aanbieden bij onze Shape Light, Shape Basic, Shape Plus, Shape Ultimate, Shape Intense en Shape Traveller-abonnementen.

Elke Shape-gebruiker heeft het recht om Lookout Personal Premium op maximaal 5 van zijn apparaten te installeren.

Lookout Premium activeren op uw smartphone

U kan de Lookout app installeren op uw smartphone via My Orange. Na installatie wordt de Lookout Premium-versie automatisch geactiveerd. Uw smartphone is voortaan beveiligd tegen allerlei bedreigingen van buitenaf.

1. Click op "Andere Apps en diensten

2. Click on "openen"

3. Click on "Lookout Premium installeren"

Voorwaarden

Het downloaden en gebruiken van de Lookout Personal Premium-app is aangeboden en inbegrepen in de Shape Light, Shape Basic, Shape Plus, Shape Ultimate, Shape Intense en Shape Traveller –formules.

Aanbieding enkel beschikbaar voor Orange klanten vanaf 4 maart 2019 met een compatibele Apple- of Android-smartphone.  Het gebruik van mobiel internet gekoppeld aan het gebruik van de dienst Lookout Premium wordt afgehouden van het inbegrepen surfvolume.