Business Zone: krijg weer vat op uw telecomfactuur

12.11.2020

Als bedrijf is het belangrijk om een goed overzicht te hebben van alle kosten, zodat u kan ingrijpen waar nodig. Onze Business Zone-tool brengt uw telecom volledig in kaart. Wat betekent deze toepassing concreet voor uw bedrijf?

Nu werken steeds mobieler wordt, zien veel bedrijven hun telecomkosten veranderen. Aan de hand van drie vragen uit de bedrijfswereld leggen we uit hoe Business Zone u helpt het overzicht te bewaren.

 

Ons bedrijf schakelde de laatste maanden over op telewerk. Nu zien we dat onze telecomkosten flink gestegen zijn, vooral omdat bepaalde medewerkers voortdurend de limiet van hun databundel overschrijden. Hoe kunnen we dit aanpakken?”

Voor veel bedrijven gaat telewerk gepaard met hogere telecomkosten, zeker wanneer medewerkers veel data gebruiken. Om extra kosten te vermijden, is het belangrijk dat iedere medewerker een tariefplan of databundel op maat van zijn profiel heeft. 

Met Business Zone bekijkt u maandelijks gedetailleerd de evolutie van het dataverbruik van iedere werknemer. Ziet u op het dashboard dat een bepaalde collega plots meer data verbruikt? Dan past u in Business Zone eenvoudig het tariefplan van deze medewerker aan, of voegt u een extra databundel toe aan het gekozen plan. 

 

“We merken dat het bedrag op onze telecomfactuur hoger ligt, maar vinden niet meteen de reden. Waar vinden we meer informatie?”

Mobiele communicatie speelt vandaag een grote rol in het bedrijfsleven, het is dan ook belangrijk om dit zo efficiënt mogelijk aan te pakken. Bij uw afrekening in Business Zone vindt u een reeks standaardrapporten die u een gedetailleerd overzicht geven van uw telecomkosten. U ziet meteen wat er aan de basis ligt van die hogere factuur. Zaken die u best meteen aanpakt, worden ook extra in de kijker gezet.

 

“Een deel van onze collega’s werkt vaak in het buitenland en voert heel wat internationale gesprekken. We zouden deze internationale kosten graag in detail bekijken, kan dat?”

Bedrijven die specifieke informatie over hun verbruik nodig hebben en deze niet terugvinden in de standaardrapporten, kunnen met de Advanced-versie van Business Zone hun eigen overzicht aanmaken. Het is bovendien mogelijk om deze specifieke rapportage maandelijks in te plannen en het overzicht automatisch vanuit Business Zone naar alle belanghebbenden te mailen.

Business Zone helpt onze klanten om hun telecomverbruik zo efficiënt mogelijk te maken. Dankzij het dashboard en de overzichtsrapporten kunnen ze snel ingrijpen waar nodig.

 

Met Business Zone volgt u uw telecomuitgaven gedetailleerd op. De Advanced-versie bezorgt u rapporten op maat. Interesse? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht