Comfortabel surfen: meer data met full speed

05.06.2020

Goed nieuws voor Orange-klanten met onbeperkte databundels. Orange verhoogt  de hoeveelheid data met volledige snelheid in de Shape-formules Intense en Traveller en de formules National Unlimited Intense en Traveller van het Shape Corporate Tariff Plan. En dit helemaal gratis. 

We zien twee trends bij bedrijven met mobiele medewerkers. Enerzijds groeit de nood aan mobiele data. Het gemiddelde maandelijkse dataverbruik stijgt jaarlijks met ruim een derde, volgens de laatste cijfers van de Belgische telecomregulator BIPT. Anderzijds neemt de nood aan bandbreedte toe, ook mobiel. Omdat we steeds meer foto’s en video’s delen en streamen, ook in professionele context. Orange speelt in op deze trend van toenemende vraag naar data én bandbreedte.

 

Wat doet Orange?


Activering van 4G in de Shape Light-formule

Goed nieuws voor de Shape Light-klanten! Ten gevolge van de dataverhoging van 50 MB naar 500 MB (of 1 GB voor Shape & Fix-klanten) activeert Orange 4G in deze formule. Hierdoor geniet u als Shape Light-klant van een snellere dataverbinding en heeft u toegang tot de diensten Voice over WiFi en Voice over LTE/4G. De activering van 4G gebeurt automatisch aan het einde van de zomer.


Shape Intense en Traveller: meer data met full speed

In de formules Shape Intense en Traveller en Unlimited Intense en Traveller gaat de beschikbare data met volledige snelheid van 20 GB naar 30 GB. De helft erbij dus. Deze upgrade verloopt volledig gratis. Klanten in de formule Shape & Fix genieten van nog meer full speed data: dankzij Data Bonus gaan zij naar 60 GB data met volledige snelheid.

 

Wat als ik meer verbruik dan 30 GB?

De formules Intense en Traveller zijn onbeperkte dataformules in België en in de EU. Dat betekent dat als u meer dan 30 GB verbruikt, de snelheid wordt gereduceerd tot 512 kbps. Maar de eerste 30 GB zijn dus met volledige snelheid. De Traveller-formule bevat bovendien een handige databundel voor nog meer favoriete reisbestemmingen.

 

Wat kan ik doen met de Surf Extra Card?

Met de Surf Extra Card deelt u het surfvolume van uw mobiel abonnement met een ander toestel, zoals een tablet of laptop. Zo werkt u nog flexibeler. In de Shape-formules Intense en Traveller kan u deze Surf Extra Card gratis aanvragen via uw Klantenzone.

 

Overstappen naar een Intense of Traveller-formule? Ga naar uw Klantenzone of contacteer uw accountmanager.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht