Convergent aanbod voor kmo’s

20.05.2022

Internet combineren met mobiele en vaste telefonie? En wat met oproepen doorschakelen? Veel kmo’s worstelen met dezelfde vragen. A.S. Mobility, partner van Orange Belgium, helpt hen de juiste antwoorden vinden met het convergente aanbod Shape & Fix.

“Onze ambitie? Elke kmo laten kennismaken met de telecommogelijkheden van de 21ste eeuw”, zegt Nicolas Dussart, Sales Field Manager bij A.S. Mobility, een dochteronderneming van Orange Belgium. “Met als slogan: 100 % business, 100 % Orange.”

A.S. Mobility brengt het volledige B2B-telecomaanbod van Orange op de markt. “Het convergent aanbod Shape & Fix is een van de paradepaardjes van het bedrijf”, legt Nicolas Dussart uit. “De oplossing combineert mobiele telefonie op maat, een professionele vaste internetverbinding (onbeperkt internet, ononderbroken diensten dankzij 4G-back-up en gratis installatie) én vaste telefonie. Daarnaast kunnen klanten kiezen voor tv en telefonie in de cloud.”

Nicolas Dussart: “Gaat het over telefonie of internet? Dan kloppen bedrijven met heel specifieke vragen of problemen bij ons aan. Veel klanten worstelen met de zoektocht naar de oplossing die het best bij hun bedrijf past. En dan snellen wij te hulp. Het is onze missie om iedere klant te helpen bij de juiste keuze. We kennen het Shape & Fix-aanbod als onze broekzak. Daarom vinden we altijd de best passende optie voor elk bedrijf.”

 

We kennen het Shape & Fix-aanbod als onze broekzak. Daarom vinden we altijd de best passende optie voor elk bedrijf.

Nicolas Dussart


 

Sodibel

“We waren op zoek naar een totaalpakket – op maat van onze medewerkers. En een partner die altijd beschikbaar is, want we werken vaak ’s avonds en in het weekend.”

Sodibel is sinds 1973 gespecialiseerd in import en export voor grote retailers in de Benelux en Frankrijk. Mobiele telefonie is een essentieel werkinstrument voor het bedrijf, vooral voor rapportering en ondersteuning. “Vroeger hadden we een andere partner. Maar het aanbod van A.S. Mobility sprak ons meteen aan, net als de prijs en de service. Het bedrijf levert echt maatwerk. Je moet weten dat we ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen werken. A.S. Mobility is altijd bereikbaar. En staat altijd klaar voor ons”, vertelt Chris Istiry, CFO bij Sodibel. “We ontvangen geregeld een voorstel van de concurrentie. Maar ik ben ervan overtuigd dat de Orange-producten, service en prijzen van A.S. Mobility er met kop en schouders boven uitsteken.”

Nicolas Dussart: “We streven altijd naar een oplossing die perfect voldoet aan de eisen van het bedrijf en zijn medewerkers. Bij Sodibel moesten de medewerkers optimaal bereikbaar zijn – ook buiten de normale kantooruren.”
 

Faubourg

“We waren op zoek naar een gebruiksvriendelijke webinterface en de mogelijkheid om extra opties toe te voegen wanneer ons bedrijf daar behoefte aan heeft.”

Maxime Faulx is algemeen directeur bij Faubourg in Waterloo. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in autobanden, onderhoud en de aan- en verkoop van tweedehandsauto’s. Hij stapte onlangs over op het Shape & Fix-aanbod. Nu verstuurt hij meerdere berichten tegelijk, verbindt hij gesprekken tussen verschillende collega’s én maakt hij gebruik van een handige internetinterface. “We werken efficiënter. En reageren nóg sneller op onze klanten. Voorlopig gebruiken we maar een deel van het Shape & Fix-aanbod. Maar in de toekomst gaan we zeker nog nieuwe functies toevoegen.”

Nicolas Dussart: “De kracht van A.S. Mobility en Orange Belgium? We kennen onze klanten. We luisteren aandachtig naar hun behoeften. En we realiseren hun project van a tot z – inclusief ondersteuning en dienst na verkoop.”

“Met het Shape & Fix-aanbod zijn medewerkers altijd en overal bereikbaar, dankzij de combinatie van mobiele telefonie en internet. Kortom: een interessante oplossing voor veel kmo’s”, besluit Nicolas Dussart.

 

 

Ontdek Shape & Fix , de alles-in-éénoplossing voor uw bedrijf

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht