Cooldeals: interessant voor uw medewerkers én uw HR

Cooldeals
26.09.2018

Iedereen zoekt andere manieren om capabele medewerkers aan te trekken en te behouden. Met Cooldeals van Orange kan u uw medewerkers interessante extralegale voordelen aanbieden. Bovendien nemen we alle administratie hierrond graag van u over.

In de huidige War for Talent wordt het steeds moeilijker om de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden. Bedrijven bieden kandidaten vaak dezelfde voordelen aan, waardoor het unieke effect hiervan verloren gaat. 

Met Cooldeals van Orange gooit u het over een andere boeg. Deze voordelen gelden namelijk niet alleen voor uw medewerkers, maar voor hun hele gezin.

Wat zijn Cooldeals?

Met Cooldeals van Orange krijgt een medewerker 10 % korting op alle mobiele Orange-abonnementen uit het residentiële gamma. Tot vijf personen binnen hetzelfde gezin kunnen van deze korting gebruik maken, ook al zijn ze niet op hetzelfde adres gedomicilieerd. De enige voorwaarde is dat alle simkaarten op dezelfde factuur staan.

Deze korting geldt levenslang. Ook als uw medewerkers beslissen om uw bedrijf te verlaten, kunnen ze van dit voordeel blijven genieten. Een uniek voordeel dat het imago van uw bedrijf alleen maar zal versterken.

Bovenop de 10 % Cooldeals-korting krijgen uw medewerkers nu ook drie maanden lang 50 % korting op hun abonnement (bekijk onze webpromo’s). Bovendien kan de Cooldeals-korting kan ook gecombineerd worden met onze abonnementen met smartphone.

De voordelen voor de medewerker:

  • Besparing op de abonnementen van alle gezinsleden
  • Levenslang, ook als ze niet meer bij u werken
  • Nu extra korting van 50 % met onze webpromo voor nieuwe klanten
  • Combineerbaar met onze abonnementen met smartphone

De voordelen voor de werkgever:

  • Alternatieve verloning
  • Positieve impact op uw imago als betrokken werkgever
  • Extra voordeel t.o.v. andere werkgevers
  • Geen beheer nodig
  • Positieve impact op interne tevredenheid

Eenvoudige administratie

Een extra voordeel bij Cooldeals is dat Orange zowat alle administratieve regelingen voor zijn rekening neemt. Als werkgever, ICT-manager, fleetmanager of HR-manager licht u uw personeel in aan de hand van de mailing die wij u bezorgen. Uw medewerkers activeren zelf Cooldeals-voordelen op de website die speciaal voor uw bedrijf ontworpen wordt.

De verdere administratie (vragen, levering documenten, simkaarten, facturering …) wordt volledig door ons in orde gebracht. De nieuwe simkaarten voor het hele gezin (met nummerbehoud) worden zelfs gratis aan huis geleverd.

Wilt u uw HR-manager een voorsprong schenken in de War for Talent? Laat hem dan zeker kennis maken met dit artikel!

 

Word een aantrekkelijke werkgever dankzij uw telecom.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht