Word een aantrekkelijke werkgever dankzij uw telecom

05.06.2020

Telecom speelt een grote rol op de werkvloer. Bedrijven met een mooi telecom-aanbod zijn dan ook aantrekkelijk voor talentvolle werknemers. Met het Employee Benefits Programme van Orange biedt u uw medewerkers een interessant telecompakket, zonder ingrijpende veranderingen op het vlak van personeelsbeleid.

De war for talent woedt nog steeds hevig. Uit een opvallend onderzoek van technologiefederatie Agoria, in samenwerking met VDAB, Forem en Actiris, blijkt dat het aantal banen in ons land tussen 2020 en 2030 zal groeien van 4,8 miljoen tot 5,4 miljoen. Specialisten voorspellen dat er in België tegen 2030 maar liefst 584.000 vacatures niet ingevuld geraken.
Bedrijven zullen dus blijven worstelen om het juiste talent aan te trekken en te behouden. Nieuwe generaties werknemers verwachten bovendien meer flexibiliteit en zullen bedrijven verplichten hun huidige werkwijze aan te passen.

 

Employee Benefits Programme: maak van telecom uw sterkste troef

Bedrijven kunnen sterke profielen aantrekken met interessante loonvoorwaarden, een uitdagende jobinhoud en flexibele mobiliteitsoplossingen. Maar ook telecom speelt een belangrijke rol, zeker met het oog op nieuwe manieren van werken. Met het Employee Benefits Programme van Orange kan u uw huidige en toekomstige werknemers een aantrekkelijk telecompakket aanbieden. 

Wat kan u doen om u als aantrekkelijke werkgever te positioneren? 

 

1. Geef uw medewerkers ruime bel- en surfmogelijkheden

Dankzij onze uitgebreide Shape-bundels kunnen uw medewerkers quasi onbeperkt bellen, sms’en & surfen, zowel tijdens het werk als daarbuiten. Voor werknemers is dit een interessant ‘voordeel van alle aard’. U kan eventueel ook kiezen voor een gedeelde factuur. Met de optie Invoice Split bepaalt u zelf welk bedrag van de telecomfactuur u als werkgever betaalt.

 

2. Bied uw medewerkers de modernste smartphones

De smartphone is een belangrijke tool voor uw medewerkers, zeker nu mobiel werken in de lift zit. Veel werknemers verwachten een smartphone als deel van het loonpakket. Dankzij het Hardware Bonus Program kunnen uw medewerkers aan de slag met een premium smartphone. Een aantal toestellen zijn zelfs standaard inbegrepen in het abonnement. 

 

3. Voorzie voordelen voor het hele gezin

Dankzij de Cooldeals van Orange genieten niet alleen de medewerkers zelf, maar ook hun gezinsleden van uitzonderlijke voordelen: van promo’s voor het hele gezin tot levenslange kortingen. Deze extra’s gelden trouwens ook voor werknemers die geen smartphone van het bedrijf hebben. 

 

4. Maak flexibel werken mogelijk

De mogelijkheid tot flexibel werken is vandaag voor veel sollicitanten een belangrijk argument. Zorg dat u als bedrijf klaar bent voor deze nieuwe trend. Bekijk onze tips die flexibel werken eenvoudiger maken

Al deze voordelen zijn makkelijk uit te rollen. Het traject heeft weinig tot geen impact op de processen of het personeelsbeleid van uw organisatie. Het aanbod groeit bovendien mee met uw bedrijf, zodat u altijd snel kan inspelen op de verwachtingen van uw medewerkers.

 

Interesse in het Employee Benefits Programme? Neem contact op met uw accountmanager.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht