Elke medewerker zijn mobiele formule

11.04.2014

Uw verkopers die vaak op de baan zijn, hebben andere vereisten dan uw administratief personeel op kantoor. Met de nieuwe oplossing Shape optimaliseert u uw telecom via zes individuele mobiele formules.


Flexibiliteit voorop met Shape

Uw medewerkers bellen en surfen op verschillende manieren. Door een aangepaste formule te kiezen per werknemer, bent u zeker dat iedereen op de meest efficiënte manier communiceert.

 

Iedereen mobiele data

Afzonderlijk bijbetalen voor mobiele internettoegang is vaak niet optimaal. Daarom zit in elke formule automatisch mobiele data. Hebt u het graag wat sneller? Kies dan voor een mobiel abonnement waar ook 4G inbegrepen is.

 

Onbeperkt bellen en sms’en

Wie meer dan gemiddeld belt, geeft u het best een formule waar onbeperkt bellen inbegrepen is, bijvoorbeeld Shape Ultimate. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over extra kosten als het aantal inbegrepen belminuten overschreden wordt.

 

Internationale telefoongesprekken

Hebt u werknemers die vaak telefoongesprekken moeten voeren naar of in het buitenland? Voor hen zijn er formules met voldoende internationale belminuten en minuten in roaming.

 

Gemakkelijke upgrades

Elk succesvol bedrijf groeit, vaak sneller dan u dat zelf verwacht. Uw telecomabonnement mag daarbij op geen enkele manier in de weg staan. Met Shape zijn uw formules daarom eenvoudig te upgraden.

 

Ontdek de bovenstaande en vele andere voordelen bij Shape, de mobiele totaaloplossing van Orange voor bedrijven. Shape Ultimate hebt u voor 32 euro per maand, inclusief 6 GB 4G-datavolume en onbeperkt bellen en sms'en. En dat is niet alles: bij alle Shape-formules geniet u voortaan ook van Data Bonus: dat is dubbel zoveel mobiele data, elke maand opnieuw en zonder prijsverhoging. Kom hier alles te weten.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht