Hoe 4G Back-up zorgmedewerkers altijd verbonden houdt

01.09.2022
Een constante en betrouwbare verbinding is vandaag niet alleen wenselijk, maar ook erg eenvoudig tot stand te brengen. Bij Orange is 4G Back-up namelijk inbegrepen in het Shape & Fix-aanbod. Ook voor de zorgsector is dergelijke back-up een aanrader.

De coronapandemie gaf de digitalisering van de gezondheidszorg een duwtje in de rug. En dit biedt kansen. Want digitale technologieën kunnen een cruciale rol spelen bij de inspanningen om de gelijkheid op gezondheidsgebied te verbeteren, zo wees recent onderzoek van McKinsey uit.

Connectiviteit staat bij dit alles centraal. Want van ziekenhuisposten en thuisverpleging tot woonzorgcentra en medische labo’s: wat zou de impact zijn voor een zorgbedrijf als de netwerkverbinding, en dus de internettoegang, uitvalt?

De gevolgen hiervan zijn sowieso voor elke organisatie vervelend, maar in de zorg is dat des te meer het geval. Denk aan de werking in een medisch labo waarbij bepaalde documenten of medische dossiers plots niet meer te raadplegen zijn, net wanneer de labomedewerkers deze nodig hebben. Of denk aan belangrijke informatie, zoals een testresultaat, die niet op tijd naar andere afdelingen of bedrijven geraakt. Of misschien nog erger: niet tot bij de patiënt.
 

Hoe werkt 4G Back-up?

Als uw vaste internetverbinding hapert, neemt de 4G Back-uplijn automatisch deze internetverbinding over. En zodra die vaste verbinding is hersteld, schakelt het systeem automatisch terug naar de klassieke vaste connectie. Let wel: de 4G Back-up neemt in principe alle internetconnectiviteit over, niet de vaste telefonieverbinding.


Hoe verkrijgt u het?

4G-Back is heel eenvoudig te verkrijgen. Bij Orange Belgium is 4G Back-up inbegrepen in het zogenaamde Shape & Fix-aanbod, en dit zowel op kabel- als VDSL-toegang. Dit is overigens een vertrouwde formule, want Shape & Fix van Orange wordt intussen op bijna 15.000 bedrijfslocaties in ons land gebruikt.

Er zijn twee versies. Met Shape & Fix biedt Orange een oplossing op basis van kabeltoegang, met de mogelijkheid om vaste telefonie met maximaal twee analoge lijnen en televisie toe te voegen. Ook de combinatie met Cloud Telephony is mogelijk.

Met de tweede versie, Shape & Fix Extra, biedt Orange een oplossing op basis van VDSL-toegang met de mogelijkheid om vaste telefonie toe te voegen: zowel analoge lijnen als ISDN en VoIP. Ook hier kunt u Shape & Fix Extra combineren met de Cloud Telephony-oplossing van Orange.

Via Shape & Fix (Extra) en de bijhorende 4G Back-up is de connectie van zorgmedewerkers gegarandeerd.

 

Wilt u genieten van een gegarandeerde internetverbinding dankzij 4G Back-up? Schakel dan nu over naar Shape & Fix.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht