Neem de controle over uw telecom met de Orange Klantenzone

22.03.2019

Welke medewerkers hebben al onbeperkt mobiele data? En wie kan er al onbeperkt bellen in de EU? U komt het meteen te weten als u naar de Orange-klantenzone surft. Even registreren en uw hele telecomlandschap ontvouwt zich, compleet met tariefplannen, opties, toestellen en facturen. 

Tariefformules aanpassen

Verder kan u in de klantenzone zelf de tariefformules van uw medewerkers aanpassen. U hoeft daarvoor uw accountmanager niet te contacteren (hoewel u dat altijd mag natuurlijk, hij/zij zal u met raad en daad bijstaan).  U kan hen bijvoorbeeld Shape Intense of Shape Traveller toewijzen, want zo genieten ze van onbeperkt mobiel dataverkeer. Met een muisklik kan u hen zo aangenaam verrassen.
 

Verbruik opvolgen

Wist u ook dat u in de Klantenzone een overzicht heeft van uw facturen? U kunt dus het verbruik per type (nationaal, internationaal, roaming, overschrijding bundel) altijd en overal checken, ook in het buitenland. 

Naast uzelf kunnen ook uw medewerkers hun verbruik volgen via de My Orange-app (voor werknemers met split-facturatie). Ze kunnen er zien hoeveel van de factuur zij zelf betalen en hoeveel het bedrijf bijspringt. Hebben ze geen onbeperkt tariefplan of doen ze zaken buiten de EU? Met Travel Data Control kunnen ze hun dataverbruik in het buitenland volgen. Zo deelt u de verantwoordelijkheid.

En wist u tot slot dat u lijnen kan activeren en deactiveren, nieuwe vaste lijnen toevoegen, simkaarten vernieuwen en toestellen bestellen? Allemaal zonder u te verplaatsen of mails te sturen!
 

Ontdek ook hoe praktisch de Klantenzone is

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht