Nieuw: dagelijks verbruik opvolgen in uw Klantenzone

20.10.2023

Op het einde van de maand vaststellen dat uw medewerkers meer verbruikt hebben dan hun tariefplan toelaat, dat is vervelend. Vanaf nu kan u het verbruik van uw fleet meteen in de Klantenzone opvolgen. Zo kan u snel ingrijpen en hoge kosten vermijden!

In de Klantenzone van Orange kon u al voor elke medewerker het juiste tariefplan kiezen en dit eenvoudig aanpassen voor de komende facturatieperiode. Dat is handig als u op voorhand weet dat iemand naar het buitenland moet of gedurende een bepaalde periode meer data nodig zal hebben.

Als een medewerker over de limiet ging, kwam u dat pas op het moment van de afrekening te weten. Met de nieuwe aanpassing in de Klantenzone is dat probleem van de baan.

 

Dagelijks overzicht

Vanaf nu wordt er in de Klantenzone dagelijks een overzicht gemaakt van het verbruik van alle toestellen in uw mobiele vloot. Merkt u dat één van uw medewerkers een ongewoon hoog verbruik heeft, dan kan u meteen actie ondernemen. In enkele klikken voegt u een extra databundel toe of wijzigt u de tariefformule voor de medewerker in kwestie. Op deze manier behoudt u steeds de controle over uw fleetkosten.

 

Hoe gaat in zijn werk?

  1. Meld u aan in de Klantenzone
  2. Open het tabblad ‘Facturen’ en ga naar de overzichtspagina met het verbruik per nummer. U ziet hier meteen als een medewerker een hoger verbruik heeft.
  3. Klik op ‘Details bekijken’. Een gedetailleerd overzicht per nummer verschijnt.
  4. Bekijk de details van het hogere verbruik. Heeft uw medewerker nood aan een ander tariefplan, een extra optie of een grotere databundel? Klik dan verder en voer de wijziging al meteen door.

 

Hebt u vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op met onze medewerkers van de klantendienst.

 

 

Ook benieuwd naar de nieuwe functie? Meld u nu aan in de Klantenzone.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht