Onbeperkte data, onbeperkte kansen

24.03.2023

Goed nieuws! Onlangs werden enkele van onze Shape en Shape Corporate-formules aangepast. De databundels werden aanzienlijk groter, waardoor uw medewerkers nog meer flexibiliteit krijgen. In deze blog zetten we alle wijzigingen op een rijtje.

Goed om te weten

Ons mobiele en internetaanbod voor bedrijven evolueert.

Sinds 22 april 2024 hebben we ons mobiele en internetaanbod voor bedrijven gewijzigd. Deze evolutie is er gekomen door naar u te luisteren. Ons nieuw aanbod bestaat dan ook uit producten en diensten die nog beter aansluiten bij uw huidige behoeften. Sommige van onze artikelen en video's verwijzen naar onze vorige tarieven. Deze abonnementen zijn niet langer beschikbaar voor nieuwe businesscontracten vanaf 22 april 2024. U kan uw huidige abonnement behouden of onze pagina met het nieuwe aanbod bezoeken voor meer informatie.
 

Met Shape en Shape Corporate willen we uw bedrijf alle kansen geven. Onlangs hebben we de mobiele databundels van enkele van onze formules ruimschoots groter gemaakt. Dankzij die aanpassing kunnen u en uw medewerkers onbeperkt surfen.

Wat verandert er bij Shape?

Bij Shape Intense en Shape Traveller wordt de maandelijkse databundel van 60 GB (voor gebruik in België en de EU) vervangen door een bundel van 300 GB voor gebruik in België* en een bundel van 65 GB voor in de rest van de EU**. Als extraatje verhogen we bij Shape Basic de beltijd naar 150 belminuten per maand.

  mobiele data bellen/sms'en
Shape light 500 MB 0,10 €/min. 0,10 €/sms
Shape basic 4 GB 150 belminuten onbeperkt sms'en
Shape plus 12 GB onbeperkt
Shape ultimate 30 GB onbeperkt
Shape intense onbeperkt onbeperkt (ook internationaal)

* 300 GB om te surfen op de Orange 4G- en 5G-netwerken met een snelheid tot 400 Mbps in België. Verbruikt u meer dan 300 GB? Dan surft u verder met een snelheid van 512 Kbps. ** 65 GB om te surfen in de rest van de EU. Verbruikt u meer 65 GB? Dan kan u verder surfen voor 0,0018€/MB (excl. btw).

Wat verandert er bij Shape Corporate?

Klanten van Shape Corporate Intense en Shape Corporate Traveller ontvangen eveneens maandelijks een databundel van 300 GB voor gebruik in België* en een bundel van 65 GB voor de rest van de EU**, in plaats van 60 GB (voor gebruik in België en de EU).

  Mobiele data
Shape corperate Basic 5 GB
Shape corperate Plus 10 GB
Shape corperate Ulitmate 20 GB
Shape corperate Intense onbeperkt
Shape corperate Traveller onbeperkt

* 300 GB om te surfen op de Orange 4G- en 5G-netwerken met een snelheid tot 400 Mbps in België. Verbruikt u meer dan 300 GB? Dan surft u verder met een snelheid van 512 Kbps. ** 65 GB om te surfen in de rest van de EU. Verbruikt u meer 65 GB? Dan kan u verder surfen voor 0,0018€/MB (excl. btw).

Wat zijn de voordelen van onbeperkte mobiele data?

Een grotere databundel brengt heel wat voordelen met zich mee.

  • Langer surfen met topsnelheid
    Met een onbeperkte databundel kunnen uw medewerkers voluit gebruikmaken van het 4G- of 5G-netwerk.
  • Efficiënter werken
    Met meer mobiele data blijven uw medewerkers aan de slag, waar ze ook zijn. Ons snelle mobiele netwerk ondersteunt zo de productiviteit van uw bedrijf.
  • Optimale match met 5G
    De komst van 5G zorgt voor een digitale revolutie in de bedrijfswereld. Met een ruimere databundel kunnen u en uw medewerkers vlot gebruikmaken van 5G-toepassingen.

 

Bent u al Shape Intense-, Traveller- of Basic-klant of gebruikt u al Shape Corporate Intense of Traveller? Dan hoeft u niets te doen, de aanpassing gebeurde volledig automatisch. Wilt u uw medewerkers ook graag onbeperkt mobiele data geven en in alle vrijheid laten werken? Pas dan eenvoudig uw tariefformules aan in uw Klantenzone .

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht