Ons nieuwe netwerk: duurzaam en toekomstgericht

10.02.2022

De verwachtingen op het vlak van connectiviteit zijn de voorbije jaren erg veranderd. Om onze zakelijke klanten zowel op het mobiele als het vaste netwerk betere kwaliteit te bieden, passen we onze infrastructuur ingrijpend aan. Dat doen we op een duurzame en toekomstgerichte manier.  

Voor quasi alle Belgische bedrijven en gezinnen is internet vandaag cruciaal. Bij Orange Belgium vinden we het daarom belangrijk om iedereen toegang te geven tot een krachtig en betrouwbaar netwerk. Zo geven we mensen en bedrijven alle kansen om volledig mee te stappen in het digitale verhaal.

Om dit netwerk overal en altijd beschikbaar te maken, houden we momenteel een ingrijpende vernieuwingsoperatie. Ons hele netwerkinfrastructuur wordt aangepakt. We kiezen hierbij bewust voor meer kwaliteit en minder impact op het milieu.

GEO Marketing Manager en collega Joachim De Naeyer bezocht één van onze werven in Blegny. Hij maakte kennis met de duurzame oplossingen en zag hoe onze technici er alles aan doen om de hinder voor onze klanten te beperken. In onderstaande video neemt hij ons mee op pad.

 

 

Meer weten over de sociale verantwoordelijkheid die wij als ICT-partner willen opnemen? Ontdek dan onze campagne ‘Iedereen digitaal’

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht