Orange Belgium steunt Team Belgium, en uw bedrijf

24.06.2024

Orange Belgium is deze zomer trotse sponsor van de Belgische atleten op de Olympische en de Paralympische Spelen. Voor ons het ideale moment om ook de prestaties van de Belgische ondernemers in de verf te zetten!

Eind juli is het weer zover: dan gaan in Parijs de Olympische Spelen van start. Een maand later volgen de Paralympische Spelen. Orange Belgium is officiële sponsor van Team Belgium. Als telecompartner steunen we de atleten tijdens hun voorbereiding en hun deelname aan de Spelen. Verbinding vormt de kern van dit partnerschap want sport verbindt mensen. Tijdens de Spelen verbindt Orange Belgium alle fans met sport dankzij onze technologie en expertise op het vlak van digitalisering.

 

Inzetten op toegankelijkheid

“Via dit partnerschap toont Orange Belgium concreet hoe het de drie pijlers van zijn Lead the Future-strategie invult”, zegt Xavier Pichon, Chief Executive Officer van Orange Belgium. “We streven naar uitmuntend leiderschap in multi-gigabitnetwerken die mensen met elkaar en met de Spelen verbinden. We zorgen voor een uitstekende klantenervaring en promoten diversiteit en inclusie als belangrijkste waarden. We willen elk sportevenement toegankelijk maken voor iedereen - publiek, professionals en instellingen. Waar, hoe en wanneer, daar beslist u over.

 

Samen voor goud

De Olympische Spelen zijn voor Orange Belgium een perfecte gelegenheid om, naast die van de atleten, ook de prestaties van de Belgische bedrijven in de kijker te zetten. Als ondernemer gaat u namelijk elke dag voor goud. Wij zorgen graag voor de toepassingen en services die u hierbij kunnen ondersteunen. Maak kennis met vier voordelen die u zowel op de werkvloer als op het speelveld naar goud kunnen leiden.

 

 • Snelheid
  Soms is het eenvoudig: wie snelst loopt, komt als eerste over de meet. Ons netwerk, dat u toelaat om te surfen tegen snelheden tot 1 Gbps, biedt u heel wat versnellingsmogelijkheden.
   
 • Flexibiliteit
  Snel kunnen schakelen is zowel in bedrijven als in sport een troef. Onze mobiele formules bieden u die flexibiliteit die uw bedrijf nodig heeft. Onze samenwerkingstoepassingen zorgen er trouwens voor dat uw bedrijf als één team blijft scoren, waar u en uw medewerkers ook aan het werk zijn.
   
 • Betrouwbaarheid
  Een foute pass die door de verdediging opgevangen wordt? Een betrouwbare rugdekking zorgt voor gemoedsrust. Diezelfde gemoedsrust biedt onze 4G back-up. Als u even niet op uw vaste internetverbinding kan rekenen, neemt 4G back-up naadloos over, zodat u alle ballen in de lucht kan houden.
   
 • Expertise
  Achter elke sterke atleet staat een coach die hem helpt om de lat hoger te leggen. Op dezelfde manier staan onze experten klaar om uw bedrijf door elke nieuwe uitdaging heen te loodsen.

 

Gaat u samen met ons voor goud? Ontdek hoe we u helpen scoren!

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht