Orange maakt mobiel werken eenvoudig

10.09.2019

Mobiel werken zit in de lift. Orange denkt met u mee en ontwikkelt tools die u de mogelijkheid geven om flexibeler, efficiënter en creatiever met uw tijd en locatie om te gaan. We zetten drie van onze unieke comfortdiensten op een rij.

1. Gebruik uw datavolume op verschillende toestellen

Uw kantoor is daar waar u uw laptop openklapt of tablet bovenhaalt? Dan komt de Surf Extra Card zeker van pas. Dankzij deze kaart surft u met uw mobiel abonnement ook op uw tablet of laptop. U verdeelt automatisch het beschikbare datavolume over al uw toestellen. Geniet u van het onbeperkte dataverbruik van Shape Intense of Shape Traveller? Dan is de Surf Extra Card gratis inbegrepen. 

De Surf Extra Card kan zowel in België als in de EU (roaming) gebruikt worden. Met Shape Traveller verdeelt u uw 3GB data in de Best Destinations Zone over al uw toestellen. 

Vraag uw Surf Extra Card aan via uw klantenzone of bel onze Business Support op het nummer 5995.

 

2. Beluister voicemail met één simpele swipe 

U komt uit een vergadering en heeft een paar oproepen gemist. Normaal gezien moet u nu eerst uw voicemail bellen en alle berichten beluisteren. Bovendien loopt u het risico dat u hier en daar een stukje mist en helemaal opnieuw moet beginnen.

Met Visual Voicemail ziet en beheert u alle ingesproken berichten rechtstreeks op uw smartphone, zonder dat u eerst uw voicemail hoeft te bellen. U kan uw berichten terugspoelen, pauzeren, doorspoelen en onbeperkt opslaan, net zoals geluidsopnames. De binnengekomen berichten beluistert u in de volgorde die voor u prioriteit heeft. Bovendien kan u een correspondent meteen terugbellen of een sms sturen.

Deze dienst is gratis in België en de EU, en is inbegrepen in alle mobiele abonnementen. Visual Voicemail activeren, doet u via de My Orange-app, de klantenzone of in een Orange-shop.

 

3. Vergader virtueel met tot 6 deelnemers

Nieuwe technologieën maken het mogelijk om op elke willekeurige locatie te werken. Via audio- en videoconferenties houdt u vlot contact met collega’s en klanten. Maar vaak moet u hiervoor eerst speciale tools of apps aankopen en installeren. 

Bij Orange kunnen Shape-klanten gebruik maken van de gratis comfortdienst Conference Call. Hiermee kan u groepsgesprekken met maximaal 6 deelnemers organiseren via uw smartphone. Het volstaat de deelnemers te bellen en ze met u te verbinden in één gesprek. U hebt geen apps of extra uitrusting nodig. Met Conference Call belt u naar vaste en mobiele nummers, zowel nationaal als internationaal. Telefonisch vergaderen met klanten, leveranciers en medewerkers was nog nooit zo makkelijk! 

Bovendien hoeft u hiervoor niets te doen… Deze comfortdienst wordt automatisch geactiveerd op al uw toestellen.

 

Ontdek hoe Conference Call werkt.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht