Probleemloos uw smartphone laten herstellen?

19.05.2023

Het toestel van een van uw medewerkers is defect? Orange herstelt het toestel zonder dat u of uw medewerker eronder lijdt. Met de nieuwe optimalisaties van onze dienst Easy Repair verhogen we de lat voor online hersteldiensten. 

In veel ondernemingen is de smartphone of tablet uitgegroeid tot een vast, onmisbaar verlengstuk van het kantoor of de werkvloer. Gaat zo’n toestel stuk, dan ondervinden uw werknemers daar al gauw ongemak van. Een snelle reparatie en, indien nodig, de levering van een tijdelijk vervangtoestel, zorgen ervoor dat uw werknemers en uw onderneming niet lijden onder een kapot toestel.

 

Herstellingen zonder impact op uw bedrijf

Stel: het bedrijfstoestel van een van uw medewerkers is stuk. Met Easy Repair kan u uw defecte toestellen laten herstellen met zo min mogelijk impact op uw business. En dat met alle tablets en smartphones, ook toestellen die u niet bij Orange aankocht.

Andere telecomleveranciers vragen om het toestel binnen te brengen bij een fysieke shop. Indien u daar een vervangtoestel kan krijgen, betaalt u daarvoor eerst een waarborg. Bij Orange maken we het uw medewerkers graag iets gemakkelijker. Wij halen het defecte toestel op waar en wanneer u dat wenst. Wenst u een vervangtoestel? We leveren de eerstvolgende werdag een gelijkaardig toestel dat u gedurende de volledige herstelperiode kan gebruiken.

Een eenvoudige herstelling hoeft dankzij Easy Repair geen extra werklast te betekenen. Bovendien kan uw medewerker met het vervangtoestel zijn werk vlot verderzetten.

 

Geen onaangename verrassingen

De ICT-verantwoordelijke of fleet manager wordt van de verschillende stappen op de hoogte gehouden via track-and-trace en e-mail. Zo behoudt hij de controle. En wat met het kostenplaatje? Ook daarover behoudt u de controle. Valt de herstelling nog binnen de voorziene garantieperiode, dan is alles – transport, herstelling en vervangtoestel - inbegrepen in de servicekosten. Is dat niet het geval, geven wij u vooraf een prijsraming mee. Na de herstelling geniet u van drie maanden garantie op de herstelling zelf. En daar stoppen de voordelen niet. Doordat u geen nieuw toestel hoeft aan te kopen, bespaart u immers niet alleen op kosten. U loopt ook niet langer het risico om uw data te verliezen.

 

Extra snelle reparatie

Omdat we steeds beter willen doen voor u en uw bedrijf, werd Easy Repair geoptimaliseerd. De prestaties van de app zijn gevoelig verbeterd zodat u de herstelling nog steller kunt aanvragen. Ook het herstelproces zelf is geoptimaliseerd: nieuwe akkoorden met onze partner garanderen een snellere herstelling.

Wilt u dat uw medewerkers nog vlugger hun eigen toestel opnieuw in gebruik kunnen nemen? Dan kan u de optie fast track voor slechts 8,27 euro (excl. BTW) activeren. Daarmee bent u verzekerd van een herstelling binnen de drie werkdagen.

 

Geïnteresseerd in herstellingen zonder kopzorgen? Bekijk Easy Repair in detail.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht