Shape & Fix, uw all-in telecomoplossing

28.09.2017

Met Shape & Fix, de meest complete telecomoplossing, combineert u de flexibiliteit van mobiele telefonie en internet met de voordelen van een professionele vaste telefonieoplossing en een krachtige breedbandinternetverbinding.


Lees hier acht goede redenen waarom Shape & Fix de enige telecomoplossing is die uw onderneming nodig heeft:

 

1. U behoudt het overzicht

Shape & Fix is een convergente oplossing. Ze biedt u veel mogelijkheden, maar begraaft u niet onder complexiteit. U hebt slechts één contract dat zowel mobiele als vaste telefonie en internet omvat. U krijgt maandelijks één factuur voor al uw telecomkosten. En bij problemen hoeft u maar één nummer te bellen. Uw contactpersoon is dagelijks bereikbaar tussen 8 en 19 uur, ook op zaterdag.

 

2. U kiest formules op maat van uw medewerkers

Uw administratief personeel op kantoor heeft wellicht voldoende aan een kleine mobiele bel- en databundel, terwijl uw vertegenwoordigers de hele dag door bellen en surfen, in binnen- en buitenland. Dankzij Shape geeft u elk van hen een geïndividualiseerde mobiele formule en bent u zeker dat iedereen optimaal belt. Ook voor vaste telefonie kiest u in functie van uw infrastructuur.

 

3. Dubbele data

Bij Shape & Fix Comfort, Extra en/of Basic met digitale lijnen geniet u vanaf 20 november 2017 van het voordeel Data Bonus: dubbel zoveel mobiele nationale data. Orange is de enige telecomoperator die de hoeveelheid mobiele data in uw formule verdubbelt zonder extra prijsverhoging. Niet tijdelijk, maar elke maand opnieuw. Dankzij het meest genereuze tariefplan van de markt communiceren uw medewerkers zonder zorgen.

 

4. U controleert eenvoudig uw budget met Invoice Split

Dankzij de gratis dienst Invoice Split bepaalt u op voorhand welke telecomkosten u betaalt voor uw medewerkers. Is het bedrag op de factuur hoger? Dan krijgt uw medewerker een persoonlijke factuur met het resterende saldo. Zo voorkomt u onaangename verrassingen.

 

5. U belt voordelig met uw vaste lijn

Met de vaste lijn van Orange belt u tegen de laagste prijs, zowel naar Belgische nummers als naar het buitenland. U hoeft geen onderscheid te maken tussen dal- of piekuren, waardoor u op elk moment van de dag voordelig belt.

 

6. U belt voordelig naar uw collega's

Het zou jammer zijn als u zich tijdens een telefoongesprek met een collega plots zou afvragen of u nu uw belbundel aan het opbellen bent. Gelukkig geniet u met Shape & Fix van voordelige tarieven voor vast en mobiel bellen. In sommige formules belt u zelfs gratis. Zo betaalt u bij Shape & Fix Extra Pra niet voor oproepen van vaste lijn naar vaste lijn tussen collega's in België. En met Shape Plus, Ultimate, Intense en Traveller belt u met uw gsm gratis naar alle Orange-nummers én naar alle vaste lijnen in België.

 

7. U hebt maximale flexibiliteit

Uw bedrijf evolueert mee met de snel veranderende marktomstandigheden. Gelukkig kan u met Shape elke maand eenvoudig en gratis de formules van uw werknemers veranderen. Ook het Fix-luik van deze formule kan u aanpassen: kies voor vaste telefonie op een of meerdere sites.

 

8. Krachtige technologie met professionele ondersteuning

Met Shape & Fix krijgt u een razendsnelle professionele internetverbinding (VDSL2) met een mobiele 4G back-upverbinding.

 

Meer weten over Shape & Fix, de complete telecomoplossing van Orange voor bedrijven? Ontdek hier alle voordelen.

Breng zeker ook uw medewerkers op de hoogte. Bezorg hen deze PDF met interessante info. Zo zijn ook zij op de hoogte van dit buitengewone voordeel en kunnen ze genieten van dubbel zoveel mobiele data om zorgeloos te surfen.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht